reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis nie mam pojęcia , może po tej szalwi ? [emoji53]

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

Kilka dziewczyn miało krwawienia z nosa na początku ciąży. Jak chcesz wywoływać okres to ja bym wolała być na 100% pewna że ciąży nie ma.

agnesis zrobilam dzisiaj rano test i tez krecha jedna. Wiec jakby ciaza byla to test by juz wykryl .

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej dziewczyny:-)
Bum masakra z tym twoim okresem...myślę że agnesis ma rację i powinnaś zrobić betę. A lekarze zawsze biorą urlopy jak są najbardziej potrzebni!

Nati ja też mam wzdęcia no i zaparcia...męczą mnie strasznie. Ja od zawsze miałam z tym problem.

Karola, Oleczka u was już tak niewiele zostało do końca ciąży. Już niedługo przytulicie swoich chłopców:-)

Julia na tym etapie szyjka ma szansę się jeszcze wydłużyć jeśli będziesz się oszczędzać i będziesz dużo leżała. Będzie dobrze:-)trzymam kciuki

Wczoraj po dyżurze padłam na twarz od razu. O 21 już spalam ale za to o 6 się obudziłam i nie mogłam zasnąć. Jutro mam dyżur więc powtórzę betę. Chcę się uspokoić. Wizytę mam 31 sierpnia na 17.15. Doczekać się nie mogę:-) oprócz tego, że pobolewa mnie brzuch to nic innego nie czuję. Oj żeby tak moje małe było dla mnie łaskawe jeśli chodzi o objawy ciążowe.
Mam pytanie...mogę się u was udzielać od czasu do czasu. Na tym ciążowym forum tak produkują dziewczyny że nie nadążam no i nie chce się nakręcać i porównywać z innymi...

Jakie macie plany na dzień?

Dobra susze włosy i ide na bete , ale wiem , ze nie potrzebnie .
Przeciez tedt by pokazal prawda?

PARAPLU 23.08 - kontrola

reklama
Ide , buuuu a mówiłam nie robię bety . [emoji35]

PARAPLU 23.08 - kontrola