reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Eveee zagniezdza przez nos ? [emoji43]

Nessi a przechodzilam obok poradni z NFZ , ze nie podeszlam sie zarejstriwac chocby tam ..
Po 12 ide z małą do mojej siostry to podejde.

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa

reklama
Tynkus masz zostac z nami nawet jak urodzisz kochana ! [emoji8]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Dziewczyny może panikuje, może się nakręcam, ale dwa dni temu czułam ukłucia pod pępkiem, ale sporadycznie, jak kucnelam czy się nachylilam. A dziś czuję to prawie cały czas :( dodam że w tym mniej więcej miejscu po zabiegu czułam dziwny ból w czasie orgazmu :eek:
Straszą mnie przepuklina, ale ja jakoś nie sądzę...

agnesis może to nic takiego boli to bardzo?

PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum bardzo to nie, stać stoję, o tabletkach ani myślę, do przeżycia. Nastraszyli mnie ta przepuklina, ale już się naczytałam i to na 90% nie będzie przepuklina. Ale spodnie rozpielam, pod fartuchem nie widać :laugh2:

agnesis a ty za niedługo testujesz ? Moze avatarek dziala [emoji4][emoji8]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej[emoji4]

U nas w końcu pogoda letnia bo ostatnio to bardziej jesień przypominało. Wczoraj wieczór tak się z moim scielam ze myślałam ze go z domu wyrzuce. Nerwus i choleryk pieprzony.. Miał tylko kartę do bankomatu uaktywnić. A zrobiła się z tego awantura. Teraz widzę jaką ja głupia jestem bo wszystkie urzędowe i bankowe sprawy ja zalatwiam to on sobie myśli ze zawsze tak będzie. Zoncia się zbuntowala to mezus zaczął mięsem rzucać. Ważne ze koniec końcem wyszło na moje[emoji38]

Bum, w najgorszym wypadku to beta @ przywola. To powinien być 7 punkt na tej liście[emoji12]

Carmen, remonty to przerabana sprawa. My jak zaczęliśmy remonty to chyba z pół roku w syfie siedzieliśmy.

Agnesis nie mam pojęcia co to może być ale może lepiej skonsultować to z lekarzem. Jeśli to przepukliny to trzeba się tego pozbyć.

Tynka, ja to już zaczynam mieć lekkiego stresa. Teraz kopniaki są na tyle realne i odczuwalne ze coraz bardziej uswiadamiam sobie co mnie czeka. A Ty nie znikaj stąd tylko pisz co u Ciebie.

Bum no jak znów mnie @ nie wyprzedzi to zatestuje we wtorek. Jak wytrzymam :laugh2: ale mam tylko jeden test i nie zamierzam więcej kupować :cool2:

reklama
karola ta 7 punkt , na mnie nawet to nie dziala , w zezzlym cyklu 3 robilam i nie przywolalo .
@ dostalam w 46dc , dzis tez mam 46 ale cisza...

Nic no ubieramy sie z mala ide do mojej siostry na klachy.
Szalwi na razie nie pije , poczekam do bety z tego stresu az mi dzis niedobrze [emoji40]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Do góry