reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum byle do piątku :)
Karola zrobię to co Twoj mąż... Ochrzaniam Cie! ;) przecież wszystko jest dobrze. A długości szyjki nie ma co porównywać tak jak i np tego ze u jednej w 5tyg było serduszko a u drugiej nie ma w 7tyg...kazda ciąża jest inna i nawet bez sensu porównywać że swoją wcześniejszą bo wszystko może być na odwrót a będzie tak samo dobrze. Nie masz powodu do niepokoju więc nie nakrecaj się. Masz zdrowe piękne dziecko i ciesz się z tego. Ja sobie wmawiam co dzień że jest dobrze, że taka moja natura i jeśli coś będzie nie tak to na pewno szybko to wylapie

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale tą lutke mogę brać bez probelmu jak coś ?

EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Lutka nie zaszkodzi. Jedynie co to wstrzyma @ az przestaniesz ja brac. Ja myślę ze bejbik będzie[emoji38] Bum oby do piątku.

Kruczyca, dziękuję za ten ochrzan. Uwierz ze takie słowa podnoszą na duchu i muszę przyjąć twoją taktykę. Będzie dobrze... MUSI[emoji1]

No właśnie myślę czy piątek byłoby ok , no chyba ze wcześniej @ przyjdzie...
A ty masz juz wyniki ?

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Nie mam jeszcze...
Karola to jest taki cien , cienia ze zdj nie zbyt widać , wez sobie to przybliz , rozebralam z tej szybki , bo na tym rannym z ppink nie widzialam osobiście nic a na tym tak. Zobacz załącznik 761826

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Bum, ja nic nie widzę na tym teście. Może to kwestia zdjęcia ...

Może uznanie mnie za panikare ale mam niemilosiernego stresa przed piątkowa wizyta. Naczytalam się na listopadowkach o skracajacych się szyjkach dziewczyn i sama jestem w panice. Moja ma tylko 2,5 cm i strasznie się boje ze miałabym przelezec resztę ciazy. Bardzo by mi to skomplikowalo życie. Dostałam już ochrzan od meza ze czytam głupoty ale to jest silniejsze od człowieka. Z tego wszystkiego to chyba zaswiece znicza przy kapliczce...
Wszystko będzie dobrze! !! &&&

Karola mam taką nadzieję! [emoji4]
Szczęśliwa bym była [emoji170]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Karola mam taką nadzieję! [emoji4]
Szczęśliwa bym była [emoji170]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Kciuki ogromniaste! &&&&

Eve czekamy :D

Xbumx ja też nic nie widzę na testach ale może to za wcześnie także trzymam kciuki &&&&

Karola przestań to że u jednej się skraca to nie znaczy że u Ciebie też :) ją mam 3cm i nawet nie wiem czy to dobrze lekarz nic nie mówi więc nie czytam[emoji14]dwa dni do wizyty dasz radę[emoji14]a jakk tam ruchy ?

Edit Karola miałas z mamą wózek oglladac i co byłas? Wpadło cis w oko ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A może jutro z rannego moczu byłoby ok , czy juz sie nakrecam [emoji19]

Evee jak wynik?

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Do góry