reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Może uznanie mnie za panikare ale mam niemilosiernego stresa przed piątkowa wizyta. Naczytalam się na listopadowkach o skracajacych się szyjkach dziewczyn i sama jestem w panice. Moja ma tylko 2,5 cm i strasznie się boje ze miałabym przelezec resztę ciazy. Bardzo by mi to skomplikowalo życie. Dostałam już ochrzan od meza ze czytam głupoty ale to jest silniejsze od człowieka. Z tego wszystkiego to chyba zaswiece znicza przy kapliczce...

Karola to jest taki cien , cienia ze zdj nie zbyt widać , wez sobie to przybliz , rozebralam z tej szybki , bo na tym rannym z ppink nie widzialam osobiście nic a na tym tak.
1467212228237.jpg

EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Załączniki

• 1467212228237.jpg
    1467212228237.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 515
Karola, bedzie dobrze. A nawet gdyby cos bylo nie tak to sobie poradzisz ze wszystkim.

My planujemy umowic sie do hipotekera na nastepny tydzien. Moze cos sie ruszy w kwestii domu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie w realu jest widoczna bardziej tu nie widze na fotce.

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Karola wszystko będzie ok , kochana [emoji6]

Paraplu no pisalam ze na fotce nic nie widać ...

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum, ja miałam cień cień cienia jak zrobiłam test 10dpo w szczęśliwym cyklu. Możesz mnie udusić jak Cię nakrecam ale ja coś widzę. Zrób test w piątek rano. Jeśli jesteś w ciąży to powinien wyjść bladzioch.

reklama
Ja ogólnie dziś mam 41 dc , owu była jakoś 28-31dc ( 31dc potwierdzone na usg ) , wiec liczyc od 28 , to wychodzi 13dpo no ale tez owu mogla być np 30 oo to wtedy wychodzi 11dpo.
Bo ból jajnika czulam 28go ale , wczytalam ze to dzien dwa przed owu tez moze tak byc.

No bede musiala czekac do piatku , musze wytrzymać , jak @ pojawi się wcześniej no to trudno noo ...

Karola no u mnie prawie wszyscy widza ta krechce ten cien , cienia ale nic musze uzbroic sie w cierpliwość , choć tez mi jest to podejrzane bo nigdy nie miallam cyklu powyżej 40dnia.

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry