reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Może uznanie mnie za panikare ale mam niemilosiernego stresa przed piątkowa wizyta. Naczytalam się na listopadowkach o skracajacych się szyjkach dziewczyn i sama jestem w panice. Moja ma tylko 2,5 cm i strasznie się boje ze miałabym przelezec resztę ciazy. Bardzo by mi to skomplikowalo życie. Dostałam już ochrzan od meza ze czytam głupoty ale to jest silniejsze od człowieka. Z tego wszystkiego to chyba zaswiece znicza przy kapliczce...

Karola to jest taki cien , cienia ze zdj nie zbyt widać , wez sobie to przybliz , rozebralam z tej szybki , bo na tym rannym z ppink nie widzialam osobiście nic a na tym tak.
1467212228237.jpg

EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Załączniki

• 1467212228237.jpg
    1467212228237.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 512
Karola, bedzie dobrze. A nawet gdyby cos bylo nie tak to sobie poradzisz ze wszystkim.

My planujemy umowic sie do hipotekera na nastepny tydzien. Moze cos sie ruszy w kwestii domu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie w realu jest widoczna bardziej tu nie widze na fotce.

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Karola wszystko będzie ok , kochana [emoji6]

Paraplu no pisalam ze na fotce nic nie widać ...

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Bum, ja miałam cień cień cienia jak zrobiłam test 10dpo w szczęśliwym cyklu. Możesz mnie udusić jak Cię nakrecam ale ja coś widzę. Zrób test w piątek rano. Jeśli jesteś w ciąży to powinien wyjść bladzioch.

reklama
Ja ogólnie dziś mam 41 dc , owu była jakoś 28-31dc ( 31dc potwierdzone na usg ) , wiec liczyc od 28 , to wychodzi 13dpo no ale tez owu mogla być np 30 oo to wtedy wychodzi 11dpo.
Bo ból jajnika czulam 28go ale , wczytalam ze to dzien dwa przed owu tez moze tak byc.

No bede musiala czekac do piatku , musze wytrzymać , jak @ pojawi się wcześniej no to trudno noo ...

Karola no u mnie prawie wszyscy widza ta krechce ten cien , cienia ale nic musze uzbroic sie w cierpliwość , choć tez mi jest to podejrzane bo nigdy nie miallam cyklu powyżej 40dnia.

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry