reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No pojade dzisiaj do rossmana kupie te facelle z dwa na wieczór i rano [emoji16]
Jak mowicie , ze one sa dobre to sie poswiece i pojade choć blisko nie mam [emoji13]

Ogólnie po tej luteinie nie dobrze mi się zrobiło , dawno jej nie brałam może dlatego...

EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

reklama
Hejka

Evee- gratulacje , super że tak na urlopie się udało :-)

Bum- jak nie przyjdzie @ to zrób jutro tylko może pretest

Obyście nie dostały tej @ było by więcej marcówek :-)

Ja idę na kawę i zaczynam się pakować jutro rano na wakacje i dni płodne tez mam w czasie urlopu trzymajcie &&&&& za plemniki

Miłego dnia :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum ja do rosmana mam 30km :D więc jakby mi przyszło testować to będę się musiała póki co zadowolić testem Amil, bo taki mi został w domu ;)

Nati owocnego urlopu :)

Dzień dobry .

Paraplu i co tam rozkrecilo sie coś bardziej?

Eveee te ostatnie zdj to test jakis pink ? Kurcze zrobilam ten sam niby jedna kreska ale widze ze on ci chyba najslabiej wyszedl?

Wzielam lutke i obejrzymy..
Dziś temp tez 37.0
Ale na tescie nic nie widze

Zobacz załącznik 761783

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Ten wczoraj i dzisiaj to ten sam test - Hydrex (Pink). Kreska powiedziałabym, że ta sama. Może na zdjęciu wygląda słabiej. Właściwie między testami nie było nawet 12h, więc nie dziwne, że nie zdążyła zciemnieć. :-)

Nati miłego wypoczynku !
Obys z fasolka wróciła [emoji4]

Ja to znow tyle kasy na testy wydam niepotrzebnie , a quwa @ sobie ze mną pogrywa no..
Powinien mi starczyc fakt , ze beta ujemna wyszła.

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Eveee trzymam mocno [emoji6]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Eveee mialam identyczna bladzizne na piwku a bete mialam 49,7 tego samego dnia ;)
Bum coś jest. Zrób za dzień czy dwa :* z pinkami tak jest ale lepszych do tej pory nie znalazłam... Trzymam mocno kciuki kochana :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry