reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No marcowek mało póki co, to się wszystkie byśmy zmieściły heh :-D

Bum jak dostanę @ to mnie dopiszesz, bo na razie nie wiem kiedy ta małpa dokładnie ma przyjść ;)

Kruczyca trzymaj mocno ! Ja tobie spełnilam , ze moje testy owu będą szczęśliwe [emoji16]

Eveee no pięknie by było ! [emoji2]

Agniesis jasne [emoji4] , choć tak jak pisalam mam nadzieje , ze nie przyjdzie [emoji6]

Jej juz 22 , ale mi zlecialo a nic nie robiłam [emoji41]

EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Patunia a ile dni jesteś po owu ?

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Ja ostatnio też miałam spory dylemat, dlatego mnie trochę nie było, bo dostałam ofertę innej pracy... Gość chciał bardzo, żebym do nich przeszła, ale szef przekonał mnie (podwyżką :p), żebym została. Chyba dobrze zrobiłam jak się teraz okazuje... :-)

Eveee no ciekawe [emoji16] ale odpoczelas na wakacjach i widzisz dobrze to raczej zrobilo Wam [emoji4]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

reklama
Patunia no to , moze faktycznie za wczesnie [emoji6]

idę spać , dobranoc [emoji8]