reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
W ogóle NESSI zaglądasz tu jeszcze ?? Jak się sprawy mają kochana ? [emoji4]

Tynka wracasz do nas może ? [emoji9]

Czy któraś wie kiedy evee z urlopu wraca ? [emoji16]

A potem wszystkie termin @mamy podobnie [emoji12]
Nessi 16. 06
Jugo 20. 06
Tynka 20. 06
Bum 22. 06
Lusia 24. 06
Nati 25. 06

[emoji16]

W ogóle NESSI zaglądasz tu jeszcze ?? Jak się sprawy mają kochana ? [emoji4]

Tynka wracasz do nas może ? [emoji9]

Czy któraś wie kiedy evee z urlopu wraca ? [emoji16]

A potem wszystkie termin @mamy podobnie [emoji12]
Nessi 16. 06
Jugo 20. 06
Tynka 20. 06
Bum 22. 06
Lusia 24. 06
Nati 25. 06

[emoji16]

Jestem, jestem .... anginę odrabiałam :D Zakończenie roku się zbliża, mam co robić w szkole ...opinie, zalecenia dalsze przygotować na wakacje pociechom ... dużo papierkowej roboty, a w domu też urwanie bo młodemu papiery różne do szkoły załatwiam. Mam już opinię logopedyczną, z integracji sensorycznej i jeszcze 20 czerwca będzie miał spotkanie z psychologiem :) Jest co robić a no i wakacje w planach i remont u mojej mamy. Trzeba pomóc jej panel położyć i ściany pomalować ....ekipa remontowa jesteśmy jak znalazł :D Pracę chyba będę dalej miała, ale mogą mi zaproponować pół etatu tylko, po powrocie logopedy ze zwolnienia, więc szukam jeszcze brakującego pół etatu w innych szkołach :) chyba,że znajdę etat to będzie 1,5 :D

Kru - piękny kropek :)

reklama
Hej :) no my dziś do 10 spaliśmy bo Zuzia w nocy wymiotowala tak że mieliśmy ciekawie ale Madzia od Zuzi z przedszkola też wymiotowala ale ogólnie dobrze się czują Zuzia biega bawi się więc nie wiem co to ale do przedszkola nie poszła i teraz jedziemy K do pracy zawieść odezwę się później miłego dnia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry