reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mi P kupił truskawki , kurcze już nie są kwaśne a słodkie [emoji171]
1465910194452.jpg

Załączniki

• 1465910194452.jpg
    1465910194452.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 173
reklama
Bum ja juz dwa tygodnie się truskawkami opycham i w tym roku są wyjątkowo słodkie i dorodne. Właśnie jutro planujemy trochę zagotować na kompoty a i ciasto jakies upiekę. Chyba zrobię roladę biszkoptowa z musem truskawkowym.

Gdzie ta Kruczyca? Ja tu z nerwów padne[emoji4]

Karola no ja mówiłam ostatnio mojemu P , ze ma minir kupować bo kwaśne były bardziej niż słodkie ale dzisiaj na prawdę mega słodkie , mój mąż w chorobie coś mnie rozpieszcza [emoji12]

Ooo taka rolada pyszna [emoji4]

Witam

Jugo dziekowax dziekowac, srednio na jeza jest ale trzeba przezyc!

Xbum czyli coraz lepiej sie czujesz[emoji4] super!
Ja dzis wlasnie czeresnie wcinalam[emoji4]
Gratki wielkiego pecherzyka teraz niech ladnie peka!!!

Kruszyca zaciskam kciuki za dobre wiesci[emoji4]&&&&
I dawaj tu znac bo sie martwimy!!!

Jestem dziewczyny :) wszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty :) dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory :)
1465917496-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No super Kruczyca , niech fasolka ładnie rośnie ! [emoji8]
Od razu lepiej co ? [emoji4]

Edit : Julia no mam taką cichą nadzieję aby pękł [emoji4]
Owoce zdrowe , więc mozna jeść na potęgę [emoji13]

Do góry