reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jestem , jestem...
No u mnie nic , jest tak jak było... Mam przyjechać za tydzień jeszcze no może jakiś cud się wydarzy , ale bardziej nie ma na co liczyć...
I prawdo podobnie mam te pcos bo coś wspomina ciągle [emoji57]
Aaa i od następnego cyklu dostaje clo to chyba z dobrych rzeczy to ta aaa i przyszła mi eleczka kombinezonu [emoji13]
Zdj drugie z dziś.
1465235865815.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1465235865815.jpg
    1465235865815.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 144
Hejo

Xbum kurde mam nadzieje ze Clo Tobie pomoze na te problemy z owulacja!

Jugo kochana ochlodzilo sie u nas rowniez....slonce caly dzien a jednak chlodem wialo...:/
Niedawno wrocilam bo podlewalam trawe.

Julia też mam taką nadzieję , że jakiś ładny pęcherzyk będzie bo teraz to lipa nic , zerooo...
Przynajmniej wiem , ze testu w tym miesiącu nie muszę robić [emoji16]

A co na pcos sie bierze ? Też jakies leki czy coś ? , choć o tym nic nie mówił ...

A moje endo 7mm , wiec za bardzo też chyba marnie [emoji6]

Julia też mam taką nadzieję , że jakiś ładny pęcherzyk będzie bo teraz to lipa nic , zerooo...
Przynajmniej wiem , ze testu w tym miesiącu nie muszę robić [emoji16]

A co na pcos sie bierze ? Też jakies leki czy coś ? , choć o tym nic nie mówił ...

A moje endo 7mm , wiec za bardzo też chyba marnie [emoji6]

Endo masz ladne! Podobno od 8 to juz bardzo ladne a Ty jeszcze jestes prze owulka to moze urosnac :)

8tc [emoji7]

Paraplu ale wiesz , owulacji nie będzie to po co mi takie endo...

A ty jak się czujesz ? Śpiączka ciążowa męczy ? [emoji4]

Paraplu ale wiesz , owulacji nie będzie to po co mi takie endo...

A ty jak się czujesz ? Śpiączka ciążowa męczy ? [emoji4]

A moze bedzie owu :p ja tam 3mam kciuki za Twoje jajeczka :)

Czuje sie dobrze tylko to zmeczenie mnie juz wkurza. Ledwo w pracy daje rade a w domu to juz nic nie robie bo po prostu to ponad moje sily. Wszystko spadlo na mojego K i az mi go szkoda. Nie dosc, ze zaczal pare dni temu nowa prace i mial przez to duzo stresow i dodatkowej pracy a tutaj jeszcze caly dom na jego glowie.
Chcial zebysmy poszli razem z psami na plaze ale musialam odmowic bo jestem jak dentka dzisiaj :( szkoda mi go :(
A jak wroca to czeka mnie kapanie diablic bo wygladaja jakby z kotlowni dopiero co wyszly ;)

8tc [emoji7]

reklama
Hahaaha Paraplu no cóż tak bywa hihi , dobrze ze nie masz jakiś mega wymiotów [emoji6]
Ooo ja takie brudasy beda? [emoji16]

Do góry