reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
lusia: weszłaś już do gabinetu? No 12 dc to różnie może być, bo i może być po i przed owulką :D Hahaha :)

xbum: no ja bez CLO to czasem mam owu a czasem nie. Przede wszystkim u mnie się cykle wydłużają mocno, wiec też nie za dobrze :/ Chociaż u mnie cykle skróciły się i wyrównały po dupku. Tylko z owulacją była ruletka.

Bum- już jestem w domku na wieś jeździmy od piątków jak mam weekend wolny ..
luska- trzymam &&&
Jugo- tak jutro rano monitoring ciekawe czy coś tam jest i czy znowu lewy jajnik bo ten prawy to ostatnio jest na wakacjach :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo:-)

Nie pisze bo walczę z materiałami które mam na ostatnie zaliczenia. Dzisiaj robiłam duuuuzo obliczeń matematycznych i mam już od tego kwadratową głowę... W sumie to zostało mi dwa tygodnie szkoły i wakacje.[emoji4]

Jeszcze od rana coś mnie brzuch bolał i dopiero no spa pomogła. Tak wiec teraz zjem obiad i idę zaliczyć popołudniowa drzemkę[emoji4]

Jej ja dopiero wstałam z drzemki , P mi kupił wczoraj krople i tabletki na tą alergie ale jakoś to nie zbyt działa ...

Jugo No obejrzymy jak to będziesz , jakbym nie poszła na ten monit to chyba bym była w czarnej doopie a teraz chociaż cię wiem...
Po tym CLO to większa szansa na ciąże [emoji3]

Nati to cos kurna pokrecilam :D
Oby dwa na ładnie pracowały aa nie , na wakacje juz sie wybierają te twoje jajniki [emoji6]

Karola jeszcze dwa tyg i szkola z głowy [emoji6]
Idź drzemaj teraz ty [emoji4]

Jestem w koncu i ja. Trochę roboty mialam rano patrze a tu 17ta... Padnieta jestem i spać bym poszla a tu jeszcze pranie mnie czeka

7u223e3k88z714o0.png

One się kurcze zawieszają na apce ale ładnie wygląda [emoji4]
Tak co pare dni sie robi i zawiesza [emoji13]
A jak sie czujesz po dupku ?

reklama
nati: u ciebie prawy na wakacjach a u mnie zwykle lewy odpoczywa :| Ale pogoda ładna może i twój prawy wrócił z wakacji :D

karola: no to jeszcze 2 tygodnie :) A dużo masz zaliczeń i egzaminów? Dobry plan masz, że po nauce drzemka :D Lepiej sie układa w głowie :D

xbum: ja dzisiaj też katarek miałam :/ Pyli tyle, że szok chyba, bo ja ogólnie nie mam alergii, łapie mnie jak już stężęnie wysokie. Wiesz z CLO to jest tak, że albo zaskoczysz albo nie, bo nie ma wszystkich działa. Na mnie nie działał na początku :/ Organizm musiał się przyzwyczaić, bo mi się torbiele w 8dc robiły...dopiero po jakimś czasie zaczęło normalnie rosnąć :/ Tak więc trzeba się w cierpliwość uzbroić. No ale może też tak być, że od razu ładnie odpowiesz i zaskoczysz. Sporo kobiet zachodzi w pierwszych 3 cyklach z CLO. Tak więc optymizm :)

lusia: a jak twoje jaja? :)

kruczyca: szybko czas leci jak robota wre :) A suwaczek miodzio :)

Ja na deser biszkopt z bitą śmietaną i truskawkami zrobiłam. Chłodzi się ciacho w lodówce :) Któraś chętna? :D

Do góry