reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jestem , jestem...
No u mnie nic , jest tak jak było... Mam przyjechać za tydzień jeszcze no może jakiś cud się wydarzy , ale bardziej nie ma na co liczyć...
I prawdo podobnie mam te pcos bo coś wspomina ciągle [emoji57]
Aaa i od następnego cyklu dostaje clo to chyba z dobrych rzeczy to ta aaa i przyszła mi eleczka kombinezonu [emoji13]
Zdj drugie z dziś.
1465235865815.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1465235865815.jpg
    1465235865815.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 150
Hejo

Xbum kurde mam nadzieje ze Clo Tobie pomoze na te problemy z owulacja!

Jugo kochana ochlodzilo sie u nas rowniez....slonce caly dzien a jednak chlodem wialo...:/
Niedawno wrocilam bo podlewalam trawe.

Julia też mam taką nadzieję , że jakiś ładny pęcherzyk będzie bo teraz to lipa nic , zerooo...
Przynajmniej wiem , ze testu w tym miesiącu nie muszę robić [emoji16]

A co na pcos sie bierze ? Też jakies leki czy coś ? , choć o tym nic nie mówił ...

A moje endo 7mm , wiec za bardzo też chyba marnie [emoji6]

Julia też mam taką nadzieję , że jakiś ładny pęcherzyk będzie bo teraz to lipa nic , zerooo...
Przynajmniej wiem , ze testu w tym miesiącu nie muszę robić [emoji16]

A co na pcos sie bierze ? Też jakies leki czy coś ? , choć o tym nic nie mówił ...

A moje endo 7mm , wiec za bardzo też chyba marnie [emoji6]

Endo masz ladne! Podobno od 8 to juz bardzo ladne a Ty jeszcze jestes prze owulka to moze urosnac :)

8tc [emoji7]

Paraplu ale wiesz , owulacji nie będzie to po co mi takie endo...

A ty jak się czujesz ? Śpiączka ciążowa męczy ? [emoji4]

Paraplu ale wiesz , owulacji nie będzie to po co mi takie endo...

A ty jak się czujesz ? Śpiączka ciążowa męczy ? [emoji4]

A moze bedzie owu :p ja tam 3mam kciuki za Twoje jajeczka :)

Czuje sie dobrze tylko to zmeczenie mnie juz wkurza. Ledwo w pracy daje rade a w domu to juz nic nie robie bo po prostu to ponad moje sily. Wszystko spadlo na mojego K i az mi go szkoda. Nie dosc, ze zaczal pare dni temu nowa prace i mial przez to duzo stresow i dodatkowej pracy a tutaj jeszcze caly dom na jego glowie.
Chcial zebysmy poszli razem z psami na plaze ale musialam odmowic bo jestem jak dentka dzisiaj :( szkoda mi go :(
A jak wroca to czeka mnie kapanie diablic bo wygladaja jakby z kotlowni dopiero co wyszly ;)

8tc [emoji7]

reklama
Hahaaha Paraplu no cóż tak bywa hihi , dobrze ze nie masz jakiś mega wymiotów [emoji6]
Ooo ja takie brudasy beda? [emoji16]

Do góry