reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum a u mnie do przodu :) działam :) w szkole ...a daj spokój kwestia wychowywania dzieci przez rodziców i ich zachowania dają wiele do życzenia .... wyszłam z głową kwadratową :)

a jak u was ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula masakra taki sajgon [emoji16]
Jak się czujesz ?

U mnie wszystko po staremu , jedynie co to kicham jak opętana [emoji57]

Bum a ja normalnie się czuje :) czasem zmuli na sen a tak to nic się nie dzieje :)

alergia?

Kruczyca,Jula siemaneczko :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Julia , Kruczyca dzień dobry co słychać ? [emoji6]

Anula zmieniałas avatarek ?
To dobrze , ze sie dobrze czujesz [emoji4]
A nie wiem czy alergia może taka lekka , okres maj , czerwiec , lipiec co roku kicham strasznie , tak mnie kila w nosie [emoji13]

Xbum moze cos pyli i dlatego kichasz?[emoji4]
E u mnie nie kiepsko walcze z mdlosciami[emoji53]

Wczoraj mialam wizyte i slyszalam i widzialam serduszko![emoji4]
Kolejna wizyta mozesz zapisac 22.06

reklama
U mnie dobrze. Mulenie zaczyna się już od rana. Jutro betka i prg. Wstalam dziś razem z K ale o 8 znow mnie znuzylo i posłałem do 10 ;) dziś chłodno i pochmurno ale fajnie jest akurat mimo że lubię ciepelko. Spalabym cały dzień dzis

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry