reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej ....ale pogoda od rana deszcz :-/ biegam od rana w tym deszczu podchodziłam po ciucholandach i bodziaki kupiłam na 56:-/
Julia- na mdłości imbir :-)
Kruczyca- ale masz spanie :) ale ja w pierwszej ciąży tez spałam w drugiej już nie bo miałam Nadie która mi spać nie dała
Anula- mój tez alergik na trawy już właśnie zażywa zyrtek
Bum- nie sprzątaj bo dopiero narazisz bałaganu :-)
Jugo- sniadanio- obiad bardzo często jem taki mix , usiądź sobie i kawki się napij , ja tez nie mam kiedy się zapisać na kolejny monitoring albo jestem w pracy albo terminów nie mają :-/
Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nati: no to bodziaki już masz :D Może to dobry znak :D A z brakiem terminów to jest jakaś paranoja :/

kruczyca: ponoć koty wyczuwają dobrych i mądrych ludzi, więc ciesz się, że się łaszą :D

xbum: aaaapsik! :) Wapno pijesz?

julia: są chyba nawet jakieś kombinacje ziół na mdłości, właśnie z imbirem i czymś tam jeszcze :)

A mnie dzisiaj pobolewa jajnik...raz jeden raz drugi :/ Pęcherzyki były na obydwu więc to możliwe :/ Jakoś nie do końca wierzę, że się uda akurat w tym cyklu, ale byłoby mi bardzo na rękę, bo nie musiałabym drożności robić w następnym cyklu :D:D:D Hahaha

Jugo wolę jak mnie lubią z daleka :D za to pieski kocham wszystkie szczególnie takie co cała kanapę zajmują jak się powala :D
Możesz mi wpisać na 14go wizytę u gina. No trzymam kciuki żeby się udało :) ktoś musi być marcowy :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nati raczej nie przejdzie imbir[emoji53]
Za duzo zjadlam obiadu iza kare meczy mnie[emoji21] nawet ciezko mi sie zdrzemnac...

Jugo no tak mysle by odwiedzic apteke[emoji4]
Niech bola bola[emoji4]

Jugo apsik , apsik wapno w syropie [emoji4]
To niech tam się coś świeci , mocne kciuki !
A na czym polega ta drożność , czyszczą to czymś?

Kruczyca haha też nie lubialam kotow wzięłam jednego i polubilam [emoji12]
To już na marzec by było , czy koniec lutego ?

Julia małe lyczki wody i powinno przejść [emoji4]

Nati no niech te bodziaki coś przyniosą ! [emoji4]

Jutro już piątek a pogoda u mnie się zepsuła [emoji16]

reklama
Do góry