reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca będzie ok za dwa tygodnie u anuli też nie było na początku nic widać , więc głowa do góry za dws tygodnie będzie piękne serduszko [emoji8]
Sma torbiel zniknie myszko !

Kruczyca nic ci nie oklaplo !
Twoje dzieciatko jest przecież , beta ładna , ono chce mame zaskoczyć i z serduszkiem sie pojawić [emoji8]

Kruczyca u mnie nic nie było widać 1,5 tyg temu prawie ... uszy do góry

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kryczyca beta slicza a ciaza jest na baaaaardzo wczesnym etapie i w sumie nie dziwie sie, ze jeszcze nic nie widac.
Ja jestem w 7tc a dzidzia ma niecale 3 mm. To co dopiero Twoja dzidzia, okruszek jeszcze malenki. Daj okruszowi czas aby podrosnac.

Zobaczysz, ze za 2 tygodnie zobaczysz sliczny pecherzyk a moze nawet i dzidziusia :)

Ogolnie dlatego nie uwazam za sensowne umawianie sie na wizyte tak wczesnie bo sie tylko czlowiek doluje i denerwuje niepotrzebnie.

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Kruszyca kochana to oczywiste bylo ze nic niebedzie widac...
Trobiel napewno sie wchlonie wiec glowa do gory, wypoczywaj;)
Zobaczysz za 2 tyg bedzie juz pieknie wszystko widac [emoji4]

Paraplu dokladnie masz racje co do tych wizyt!

Xbum teraz jestes w dobrych rekach! Bedzie obserwacja a potem plan dzialania;)
Mi tez lekarze mowili ze podchodza im moje jajniki na policystyczne:/

Do góry