reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
U mnie co u mnie ...
Pęcherzyka dominującego brak , może za tydzień się pojawi obejrzymy...
Co jeszcze , moze być jeden jajnik policestyczny czy jakoś tak?
Lewy mu się tak cos nie podoba...

Obejrzymy co będzie za tydzień.

A małych jest wpizdu :
1464632063051.jpg

Załączniki

• 1464632063051.jpg
    1464632063051.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 977
Luska a dobrze panni zrobiła jej masaż pleckow, było leżenie na brzuchu i rzucanie tymi 'ziskami' chodzenie jak rak i po ławce podciąganie ssie i chodzenie po niej[emoji14]najbardziej podobał jej się masaż że każdemu pokazywała plecy zze pani ją tam masowala nie pozwoliła mi umyc pleców no nic nawet masaż chciałam jej zrobić to nie bo pani jutro jej zrobi[emoji14]

Xbumx nie znam się na tym ale Zuzia stwierdziła że tam dzidzia będzie :D bo akurat przegląda że mną[emoji14]

Kruczyca dawaj znać z wizyty[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum a na tym lewym to jeden taki duży się wydaje ? on będzie domino mowie ci :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula no cos tam chyba też widzę , ale jakoś mega na 11dc nie jest dominujący powinien być większy , no za tydzień kolejny monitoring może akurat urosnie w siłę [emoji4]

Anula no cos tam chyba też widzę , ale jakoś mega na 11dc nie jest dominujący powinien być większy , no za tydzień kolejny monitoring może akurat urosnie w siłę [emoji4]

no ale ty masz długie cykle wiec zobaczysz będzie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula na następnej wizycie zapytam się ile ma mm jak jakiś będzie bo dzisiaj z tego całego stresu zapomniałam.
Siedziałam tam 30 min , wszystko mu mówiłam od stycznia jak było co i jak , mam nadzieję że będzie ok wszystko !
Ale mówił , ze po tym cyklu obejrzymy co to będzie a jak coś nie tak to jakaś stymulacja będzie [emoji4]

Do góry