reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Julia no mam taką nadzieję [emoji16]
Cieszę się , że nie stoję w miejscu a działamy !
Oby na następnej wizycie było coś lepiej , no mi powiedział tak na lewy jajnik [emoji57] aleb obejrzymy.. Nawet na koniec wizyty zazartowal jak sie zapytalam ile place a ten mi to jak za cala wizyte czy monitoring ? A ja mu , że za to raczej wizyta a on mi bach ze 100 zł , 50zł wydał więc zapłaciłam jakby ino za monitoring [emoji16]
A siedzialam bite 30min [emoji16]

reklama
Hej,

już wróciłam :) Tak, wiem - tęskniłyście :p
Wyjechałam niestety nie wypoczynkowo, więc fotek nie mam, bo nie było co fotografować :D Haahaha
Ja tak na szybko przeczytałam co tam u was przez ten czas, więc nie odniosę się do każdej z was :(

anula: u ciebie to nie może być bez bonusów :( Kropek da radę! :) To już przecież kropka a nie kropeczka :)

kruczyca: pięknie betka rośnie :) Bardzo ciążowe endometrium! Na następnej wizycie powinnaś już mieś serduszko :D Torbiele sa bardzo często, więc główka do góry!

xbum: a jakiej grubości miałaś endometrium? Jak tak dokładnie cię zbadał to dobrze wróży i, że od razu chce działać ze stymulacją. Będzie dobrze, ja to wiem :D

julia: jak humorek? Wyspałaś się ? :D

lusia: jak się czujesz?

U mnie na wizycie dobrze, cykl owulacyjny, endo piękne, więc pozostało czekać na efekty :)

Dobranoc laski :)

Nie wiem dziewczyny . Będzie co będzie. Jakoś mi oklaplo wszystko

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze za wcześnie by coś zobaczyć - spokojnie :)

Bum super, że coś się wyjaśniło i nie będzie trzeba czekać x czasu na rozwinięcie akcji :) Niech dają leki i jedziemy dalej :) z wspomaganiem :)

U mnie plamienie okołoowulacyjne - nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :D mam brązowy śluz płodny -wczoraj podbarwiony krwią ...owu ma być jutro lub w czwartek lub dzisiaj :D zapomniałam testy zakupić to strzelam :D Starania na maksa - zobaczymy czy coś przyniosą :) A jak nie to co użyję to moje :D
Za ciężaróweczki kciuki!
Za staraczki - też i łączę się w poczynaniach :D
Jugo - czaruję, że Ty następna chyba będziesz:D

Witam się [emoji4]

Jugo te moje endo też komar bo 5mm tylko, też mam z nim jakiś problem chyba [emoji45] no ile pęcherzyk ma to mi nie zmierzył , powiedział ze jak na 11dc to nie żadnego dominującego , no obejrzymy za tydzień co będzie ...
Nessi dzień dobry kochana [emoji8]
No niech da , da ale to znów od następnego cyklu , więce jeszcze poczekam ...
No to kciuki by było owocnie &&& [emoji4]

Miłego dnia [emoji41]

siemka laseczki ....

Kruczyca jaki plan na dziś ?

Bum będzie gitara zibaczysz w sumie dobrze ze poszłaś na ten monitoring ...przynajmniej czarno na białym widać ....

Jugo no przeboje muszą być bo jak żeby inaczej .... dobrze ze juz jesteś :)

Jula miłego dnia ....

Ness ozesz a tak z ciekawości jak plamienia owulacyjne są to bzyknac się da ? bo ja to nie dałabym rady chyba ... myśl że coś mi leci nie w kolorze to chyba nie tego....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Piszę do was z nogami w górze :D
Hahahaha...poranne bzykanko zaliczone!

nessi: wykorzystuj, wykorzystuj chłopa :D

xbum: jakby to była faza przed owu to 5 mm wcale nie takie złe, w zasadzie normalne. Natomiast im bliżej owulacji i potem już po to powinno być grubsze. Zobaczysz co na następnym monicie będzie. A jak nie wyjdzie nic to będzie stymulaja i będą pięknie jajca rosły :)

kruczyca: jak nocka? Wyspałaś się?

julia: jakie plany na ten piękny wtorek? :D Ja idę do fryzjera dzisiaj, podciąć końcówki.

anula: ja się kiedyś potrafiłam bzyknąć nawet podczas @, idąc z przesłaniem, że "dobry koń to i po błocie pójdzie" :D Ale później jakoś mi się pozmieniało i nie lubię jak coś mi tam chlupie :D

reklama
Do góry