reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale im dziecko wcześniej nauczymy tym chyba lepiej , im starsze tym dopiero ma glupie pomysły .

Ale już koniec nie potrzebnie napisałam, bo zaraz się zaczną kłótnie [emoji106]

Trzymać taam kciuki a nie ! [emoji41]
Gdzie te moje wyniki....

reklama
Pytanie teraz czemu dziecko wie że wolno tyka "dorosle" kubki albo to co jest na stole ;) no ale dobra Bum na rację koniec :)
Czekamy na wyniki :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi się wydaje, że tak pojeb.. ten pesel , ze nie ma jeszcze nawet w systemie mojej probki wprowadzonej ...

Kamila - on ma 5 lat , odrazu powiem ze tata był w domu spał :-) ja ich zostawiam samych jak idę do sklepu ale grzecznie siedzą w domu i oglądają bajki , a tu mały sobie spacery po osiedlu robi :-0
Bum- już 36dc :-0 to czekamy na tą betę twoja &&&&&
Lux- jak tak mógł twój brat (szef) Ci coś wogole powiedzieć , powinien zjeba* tamtego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no widzisz ja mu powiedzialam, ze niech zejdzie ze mnie i potem mu glupio bylo

Pedofilia, wypadki, porwania od zawsze były. Tylko teraz zwraca się na to uwagę wszystkich ludzi więc nie jest to tylko problem np szkoły gdzie się ktoś kręcił tylko zaraz wiem tym całe miasto. Miałam niecale 3 lata umiałam dzień dobry, do widzenia a chodziłam do sklepu po zakupy z karteczka. Po 20 latach to co się zmieniło w okolicy której mieszkałam od urodzenia i mieszkam dalej tylko kilka kamienic dalej to to że jest wiecej przejść, dobrze oznakowanych, w sklepach są monitoringi, w takich godzinach samochody przesuwają się 2 razy wolniej ode mnie. A to czy dziecko sobie poradzi w pewnych sytuacjach zależy od tego jak je wychowamy i czego nauczymy

Oczywiście, że pedofilia i wypadki zawsze były, ale nie na taką skalę. Przejść może i więcej, ale warto chociażby zwrócić uwagę na fakt, że w roku 89 było zarejestrowanych w PL niespełna 5000 samochodów osobowych, podczas gdy tylko w kwietniu 2016 zarejestrowano ich ponad 35 tysięcy! A czy jeżdżą wolniej? Nie sądzę...
Ja uważam, że zasad bezpieczeństwa i samodzielności można nauczyć dziecko, niekoniecznie zostawiając je samo w domu. No ale jak pisałam, to moje zdanie. :)

Kruczyca ja to robie u mnie w poradnii oni je potem wysyłaja , no dzwonilam tam do tego ogólnego lab ale nikt nie odbiera.. Bede sie dobijac [emoji16]

To jest bez różnicy ja w medycynie pracy mam końcówkę 65 zamiast 605 i tam tak funkcjonuje i nikt się nie doliczyl że jednej cyfry brak ;)

reklama
Evee szukam na dwa
sposoby cale szczęście pamiętam [emoji23]

Kruczyca ino u mnie to tak
xx090507xxx
A ja podalam tak
xx090705xxx [emoji16]

Do góry