Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widzisz ja mu powiedzialam, ze niech zejdzie ze mnie i potem mu glupio byloKamila - on ma 5 lat , odrazu powiem ze tata był w domu spał :-) ja ich zostawiam samych jak idę do sklepu ale grzecznie siedzą w domu i oglądają bajki , a tu mały sobie spacery po osiedlu robi :-0
Bum- już 36dc :-0 to czekamy na tą betę twoja &&&&&
Lux- jak tak mógł twój brat (szef) Ci coś wogole powiedzieć , powinien zjeba* tamtego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że pedofilia i wypadki zawsze były, ale nie na taką skalę. Przejść może i więcej, ale warto chociażby zwrócić uwagę na fakt, że w roku 89 było zarejestrowanych w PL niespełna 5000 samochodów osobowych, podczas gdy tylko w kwietniu 2016 zarejestrowano ich ponad 35 tysięcy! A czy jeżdżą wolniej? Nie sądzę...Pedofilia, wypadki, porwania od zawsze były. Tylko teraz zwraca się na to uwagę wszystkich ludzi więc nie jest to tylko problem np szkoły gdzie się ktoś kręcił tylko zaraz wiem tym całe miasto. Miałam niecale 3 lata umiałam dzień dobry, do widzenia a chodziłam do sklepu po zakupy z karteczka. Po 20 latach to co się zmieniło w okolicy której mieszkałam od urodzenia i mieszkam dalej tylko kilka kamienic dalej to to że jest wiecej przejść, dobrze oznakowanych, w sklepach są monitoringi, w takich godzinach samochody przesuwają się 2 razy wolniej ode mnie. A to czy dziecko sobie poradzi w pewnych sytuacjach zależy od tego jak je wychowamy i czego nauczymy
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom