reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki dziewczyny za kciuki ! [emoji8]
Mam nadzieję , że @ sie nie zjawi...

Jeszcze taka koleja była a te moje dziecko same w domu , myślałam ze zaraz zejde na zawał , ale jeszcze do cukierni po ciasto skoczylam z rabarbarem [emoji16]
Przychodze do domu a u niej w łóżku pies i koty a ta śpi jeszcze normalnie kamień z serca [emoji4]

Nessi kciukasy za ten nowo rozpoczęty cykl [emoji8]

Nati a który masz dc ?
Daj znać jak po monigoringu &&&&& [emoji9]

Moniusia oooo jej niezła sumka za te leki [emoji46]

Tynka oby szybko była poprawa u niego , na pewno już jakaś jest [emoji6] kibicuje wam bardzo kochanie [emoji8]

Kawaaa może komuś ? [emoji477]
Idę robić [emoji4]

To ile ona ma za ja sama w domciu zostawisz??

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila rok, 7 miesiący [emoji4]
Troszkę nieodpowiedzialne , ale wiem , że nic się jej nie stanie a do lab to 5 minut było ino się mega przeciągało...

Ten weekend zapowiadają ciepło i ładnie oby im się sprawdziło , bi moje dzieciaki teście na wieś zabiorą żebym mogła spokojnie pójść do pracy na cały weekend :-/
A wy jakies plany weekendowe ?
bum- a który Ty masz dziś dc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum odważna jesteś. Ja bym nigdy moje niezostawila a ma już 3 lata... Nawet przed klatkę niewyszlam z psem jak był malutki... Nie boisz się??

Mi mi kawy ja tez idę bo właśnie wróciłam
Bum- to mój 16dc iiii 11mm endo szok jest ciałko żółte czyli ow była na 100% tam mówi goi a ja tempke mam niską :-/ , dobrze ze się ta twoja nie obudziła , mój Maks mi dziś wyszedł przed blok sam ,tata spał a ja poszłam Nadie zaprowadzić .
Jugo- tak to będzie teraz twój cykl i koniec !!!!
Paraplu- a spij teraz ile wlezie hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to wyszedł sam?? Ja bym na zawał padła. Ile on ma??

Kamila nie boje sie , choc mysle ciagle czy jest oki ... zawsze wszystko mam pochowane po sprzątanie , ze nic nie wyciągnie w ogóle moje dziecko jest mądre jak na swój wiek [emoji4]
Wiesz nie chciałam jej budzic z samego rana bo potem by była maruda przez caly dzień [emoji16]
No ja z psem wychodze dwa razy na 10minut to zawsze jej mówię, że ma siedzieć grzecznie mama wychodzi to nie płacze ani nic , bawi sie i na tv patrzy a jak przychodze to sie pyta jus , jus [emoji13]
Mam nadzieję , że nie będzie już problemu jak starszaa będzie z zostawaniem samej [emoji4]

jak sie wkurzylam!
dzwoni do mnie brat (moj szef) i sie pyta gdzie ja jestem jesli nie w pracy? mowie no w pracy jestem a gdzie mam byc? no bo tu dzwonil oburzony klient i krzyczy, ze szarpie klamke a sklep zamkniety! mowie ej jaja se robisz, ja siedze w sklepie caly czas i mam ruch, przed chwila klient wyszedl! co sie okazalo ten osiol pojechal na serwis tam gdzie moj brat mieszka i sie awanturowal, ze mnie tam nie ma! a ja przeciez na serwisie nie pracuje tylko w sklepie a serwis jest czynny od 16-tej w sumie to juz zamkniety! no ludzie rece mi opadly, dostalam ochrzan za niewinnosc!

reklama
Do góry