reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jestem i ja. Miałam pospać a o 8 siku obudzilo :D ide dzis do mojego aniołka Anielki :D znow chora po tym żłobku..
Bum trzymam kciuki za bete!
Tynka zobaczysz jak się uda to będziesz nam mówiła że mogłabyś drugie tyle przejść bo przy malenstwie wszystko staje się niewazne :* damy radę niunia. Silna masz być a nie cipka jakaś ;)
Lux widzisz mimo wszystko jest lepiej. Muli ale zaczynasz jesc :*
Jugo oby to był ten cykl! Ciotki forumki czekają!
NeSSi miłej pracy :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
no juz zaczynam miec burczenie fajne uczucie mdli Cie a jednoczesnie burczy ale czad :laugh2:

reklama
Miciurka no właśnie nie spadła temp podstawowa umnie 36.6 ehh jest nadzieja [emoji4]
To twój jak moja późno spać chodzi i nawet wcześnie wstaje [emoji16]

Kruczyca ooo Anielka się chyba bardzo ucieszy na widok ciotki [emoji9]

Mi mi kawy ja tez idę bo właśnie wróciłam
Bum- to mój 16dc iiii 11mm endo szok jest ciałko żółte czyli ow była na 100% tam mówi goi a ja tempke mam niską :-/ , dobrze ze się ta twoja nie obudziła , mój Maks mi dziś wyszedł przed blok sam ,tata spał a ja poszłam Nadie zaprowadzić .
Jugo- tak to będzie teraz twój cykl i koniec !!!!
Paraplu- a spij teraz ile wlezie hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moniusia- tak ginekolog widzi że owulacja była bo widzi płyn po pęknięciu pęcherzyka,

Luxuorius- współczuję mdłości tabletek itp.oby szybko przeszło chociaż to sprawa indywidualna, oby Cię długo nie trzymało.

Tynka - nie obraz się kobieto ze tak napisze ale potrzebne ci wakacje od wszystkiego bo się mega nakrecilas, bardzo się przejmujesz- wiem rozumiem Cię bo sama 2 lata nie mogłam zajść itp. Ale zdecydowanie powinnaś pod koniec tej kuracji odpocząć od cykli, forum itp. I po dobrych wynikach jechać na jakiś fajne wakacje bez myślenia o niczym tylko po prostu o spędzeniu fajnie czasu z mężem. Będzie bardzo ciężko to zrobić ale może byś szybciej zaskoczyła, bo się wykonczysz psychicznie.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ide zaraz na miasto:-) zdecydowanie mi lepiej po wyryczeniu.

Lux do drugiego trymestru szybko zleci i zaczniesz w końcu żyć. Apetyt normalny wróci. Cos czytalam ze na mdłości pomaga ssanie piętki chleba przed wstaniem z łóżka.

Evee no proszę jaka córka wygadana:-) jak moja siostrzenica normalnie.

Kruczyca miłego dnia:-) a który masz w ogóle dzień cyklu?

Nati szkoda ze temp spada ech. No cóż nie ten cykl to następny.

Jugo to ja też sobie zrobię takie postanowienie. idę dziś do apteki kupuje femibion Natal 1, b-complex i olej z lnu i ten cykl tez będzie mój!

Miciurka dokładnie tak. Bardzo bym chciała wyluzowac. Staram się to robić. Nie mierze juz tempki. Nie sprawdzam codziennie dnia cyklu. Robie testy owu tylko i biorę witaminy ale siłą rzeczy pod koniec cyklu i tak glupieje na punkcie ciąży:-( najgorsze jest to ze gin mi zasugerował ze naturalne poczęcie graniczy z cudem a poprawa wyników męża to tylko pozwoli na podejście do iui.

Ostatnia edycja:
Anula dzień dobry , dzień dobry 9 10:00[emoji41]

Nati gdyby się obudziła to drzwi zamknięte nigdzie by nie wyszła , bajki leciały u mnie wiec by zapewne siadla i patrzyła [emoji6]
No to kciuki za ten cykl ! [emoji8]

Jeja ale zimno brrr [emoji19]

Tak kruczyca idę na jakieś zakupy. Skocze do rossmana po jakiś ładny lakier do paznokci i do apteki i muszę cos dziś na obiad fajnego wyczarowac.

Nati piękne endo! Ja myslalam ze u ciebie końcówka cyklu a tu czas na seks!

reklama
Dziewczyny teraztak myślę, że quwa podalam zły pesel przy pobieraniu, podalam z pamieci i przekręciłam jedną [emoji35]
Stanie się coś?

Do góry