reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo trzymam kciuki jutro !
Ja miałam zrobić ale nie wiem czy dam radę .... może młody mnie puści bo Tu w szpitalu przecież jest labo ... zobaczymy .....

Ness tylko nie odleć kochana :)
Tez bym coś zjadła - cokolwiek .... ale młody nie może więc wytrwam z nim ....

Szok normalnie ze ja żyję jeszcze .... bieglam dziś mu nawet na ratunek sprintem .... kondycja nie jest zła a wydawała się zawstydzac ....
no noc prze dema długa wiec jak młody będzie spał to przelece bb w zdluz i w szerz....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Zanim pójdę Anusia - przykro mi z powodu małego ... znam ten ból niestety - też się tych urazów u mojego nazbierało. Znam ten strach, trzymam kciuki by szybko małemu przeszło ... a Ty się nie denerwuj, dzieci szybko dochodzą do siebie, musisz uważać na groszka :)

Bum śmiech i głos mamy podobny :D Nadia jak nas nie widzi to nas myli kto coś od niej chce ;) ja to choruje ostatnio na takie dobre prawdziwe maselko i świeży chlebek

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca ja tak samo mogę nie mieć szynki , sera warzyw wystarczy masło hihi [emoji6]

Uciekam spać bo nic mi nie przechodzi , herbatke jak cos wypilam wiec mozna isc [emoji4]

Dobranoc [emoji8]

Bum tak zostajemy na obserwacji ...lepiej tu pod opieką nuż swirowac w domu tym bardziej ze wymiotowal

..

Ness my też już dużo przeszliśmy także taka noc to pikuś .... ważne ze jest o niebo lepiej ....

co się stresu dziś najadlam to trudno nie dało się inaczej ..

kolorowych kobity

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry