reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej wszystkim ;) dzis wstalam z myslalam ze moze pod koniec tygodnia w niedziele zrobic test ... Bede 8 dni po owu myslicie ze moze juz cos byc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale Was na pisanie wzięło :D

U mnie dzisiaj również lato :) Zuzia dzisiaj w przedszkolu na boisku jaakas zabawę ma dmuvhance itp także wybawi się[emoji14]ją na tarasie pije kawke w pokoju ogarnelam a dziś na obiad pierogi ruskie[emoji14]

Nie psuje Wam się ta apka ? Ją przez jakiś czas miałam spokój ale wczoraj i dziś to masakra musiałam odinstalować i od nowa zgrać :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila a nie lepiej bete zrobić ? Te testy są coś na prawdę do du... Na drugim wątku podczytuje to już chyba dwie miały cień cienia i co ? Najlepsza beta i to też w dniu albo po terminie @

Ale naprodukowalyscie :) u mnie pogoda ladniutka oczywiście póki nie zechce wyjść :D dziś niby dzień owu ale coś czuję że była wczoraj ;) zobaczymy jak będę się czuć później. Dziś dzień sprzątania ;) jak jest ponuro nie przeszkadza mi jak wszystko jest na wierzchu robi się jasno i ciepło to wszystko musi być pochowane, blaty pusciutkie i wszystko w "surowym" stanie :D i tylko kwiaty stoją. Miłego dnia skarby!

Paraplu a nie lepiej bete zrobić ? Te testy są coś na prawdę do du... Na drugim wątku podczytuje to już chyba dwie miały cień cienia i co ? Najlepsza beta i to też w dniu albo po terminie @

Mieszkam w Holandii i nie wiem czy tutaj robia bete. Tzn na bank nie mam mozliwosci isc prywatnie bo labu.
Ale wiesz zadzwonie do rodzinnego i sie zapytam :)

hej kobietki:)

nie wytrzymalam zrobilam dzis sikanca, bo stwierdzilam ze chce sie przygotowac na @, dzis mam miedzy 10 a 12dpo.
choc obawiam sie ze to jest odbarwienie;/ no nic trzeba poczekac

Załączniki

• 20160510_104943.jpg
    20160510_104943.jpg
    560,8 KB · Wyświetleń: 62
  • 20160510_103125.jpg
    20160510_103125.jpg
    597,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Ahh to przekichane trochę bo ta beta dużo daje a testy hmm różnie z nimi bywa ...

Wlasnie dzwonilam. Powiedzieli ze bete robia dopiero po terminie spodziewanej miesiaczki, czyli u mnie bylby to najwczesniej poniedzialek.
No nic, w piatek kupie test o czulosci 10 I pczekam do poniedzialku. Jak malpa nie przyjdzie to pojde do lekarza w poniedzialek.

Dzwonilam tez do polskiej poradni w sprawie usg i jesli malpa nie przyjdzie to 26 maja bym miala usg.

Trzymajcie kciuki &&&&&&&&&

Do góry