reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej wszystkim ;) dzis wstalam z myslalam ze moze pod koniec tygodnia w niedziele zrobic test ... Bede 8 dni po owu myslicie ze moze juz cos byc ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale Was na pisanie wzięło :D

U mnie dzisiaj również lato :) Zuzia dzisiaj w przedszkolu na boisku jaakas zabawę ma dmuvhance itp także wybawi się[emoji14]ją na tarasie pije kawke w pokoju ogarnelam a dziś na obiad pierogi ruskie[emoji14]

Nie psuje Wam się ta apka ? Ją przez jakiś czas miałam spokój ale wczoraj i dziś to masakra musiałam odinstalować i od nowa zgrać :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila a nie lepiej bete zrobić ? Te testy są coś na prawdę do du... Na drugim wątku podczytuje to już chyba dwie miały cień cienia i co ? Najlepsza beta i to też w dniu albo po terminie @

Ale naprodukowalyscie :) u mnie pogoda ladniutka oczywiście póki nie zechce wyjść :D dziś niby dzień owu ale coś czuję że była wczoraj ;) zobaczymy jak będę się czuć później. Dziś dzień sprzątania ;) jak jest ponuro nie przeszkadza mi jak wszystko jest na wierzchu robi się jasno i ciepło to wszystko musi być pochowane, blaty pusciutkie i wszystko w "surowym" stanie :D i tylko kwiaty stoją. Miłego dnia skarby!

Paraplu a nie lepiej bete zrobić ? Te testy są coś na prawdę do du... Na drugim wątku podczytuje to już chyba dwie miały cień cienia i co ? Najlepsza beta i to też w dniu albo po terminie @

Mieszkam w Holandii i nie wiem czy tutaj robia bete. Tzn na bank nie mam mozliwosci isc prywatnie bo labu.
Ale wiesz zadzwonie do rodzinnego i sie zapytam :)

hej kobietki:)

nie wytrzymalam zrobilam dzis sikanca, bo stwierdzilam ze chce sie przygotowac na @, dzis mam miedzy 10 a 12dpo.
choc obawiam sie ze to jest odbarwienie;/ no nic trzeba poczekac

Załączniki

• 20160510_104943.jpg
    20160510_104943.jpg
    560,8 KB · Wyświetleń: 66
  • 20160510_103125.jpg
    20160510_103125.jpg
    597,8 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Ahh to przekichane trochę bo ta beta dużo daje a testy hmm różnie z nimi bywa ...

Wlasnie dzwonilam. Powiedzieli ze bete robia dopiero po terminie spodziewanej miesiaczki, czyli u mnie bylby to najwczesniej poniedzialek.
No nic, w piatek kupie test o czulosci 10 I pczekam do poniedzialku. Jak malpa nie przyjdzie to pojde do lekarza w poniedzialek.

Dzwonilam tez do polskiej poradni w sprawie usg i jesli malpa nie przyjdzie to 26 maja bym miala usg.

Trzymajcie kciuki &&&&&&&&&

Do góry