reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

tynka: uu współczuję infekcji :/ Ale masz coś na to i bierzesz? Czyli też masz intensywny dzień dzisiaj, oby wszystko udało się załatwić :)

reklama
Tynka ja koteczku jestem jakoś w 24dc .. etap ? hmm .... czekam na @ .... a do iui chcemy podejść we wrześniu ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo dziś się poczęstuje w pracy clotrimazolem w czopki dopochwowym. Zaaplikuje że 3 od razu na noc plus Tantum Rosa i oby przeszło a jak nie to zagadam do któregoś z ginekologów niech mi coś przepisze bo dolegliwością są okropne ale nie będę się zagłębiać w szczegóły.

Anula a teraz odpusciliscie? Robicie jakieś badania czy nie? Ja kurcze zastanawiam się czy nie odpuścić. Akurat na te trzy miesiące kiedy mąż bierze profertil. Tyle że nie chce mi się bawić w gumki a jak się nie zabezpieczamy to ja i tak myślę i jakaś nadzieja się pojawia.

Jugo dziś się poczęstuje w pracy clotrimazolem w czopki dopochwowym. Zaaplikuje że 3 od razu na noc plus Tantum Rosa i oby przeszło a jak nie to zagadam do któregoś z ginekologów niech mi coś przepisze bo dolegliwością są okropne ale nie będę się zagłębiać w szczegóły.

Anula a teraz odpusciliscie? Robicie jakieś badania czy nie? Ja kurcze zastanawiam się czy nie odpuścić. Akurat na te trzy miesiące kiedy mąż bierze profertil. Tyle że nie chce mi się bawić w gumki a jak się nie zabezpieczamy to ja i tak myślę i jakaś nadzieja się pojawia.
Mój też bierze profertil a ja pije tylko inofem a ogólnie to odpuscilam .... łatwo nie było wiadomo ,ale wbilam sobie do głowy ze czas na inne rzeczy ,które mogę zrobić teraz bo jak będę w ciąży to nie będę mogła a jak urodze to tez .. i tak oto pomyślałam o sobie .... myślę że taki reset dobrze robi na głowę,kiedy to człowiek w 99 % żyje ciąża .... no i zawsze dobrze przyswoić myśl że tabletki m muszą zadziałać coby była poprawa ... a badań póki co nie ... m ma już nie robić ...choć sami dla sobie może w wakacje zrobimy z ciekawości .... ja w czerwcu pójdę do gina niech pokieruje na badania pod kątem genetycznym
... na spokojnie

Anula mnie też jest potrzebny reset właśnie. Chcę odpocząć od myślenia o ciąży i staraniach. Te trzy miesiące chciałabym odpuścić właśnie. Tym bardziej że zaraz zaczną się wakacje a dla mnie będzie ciężki okres w pracy. Dojdzie mi poradnia jeszcze ech...chyba tak od sierpnia września zaczniemy znowu poważniej działać a teraz luz. Tylko żebym jeszcze przestała myśleć o ciąży pod koniec cyklu. Ja kurcze nadal wszystko łykam jak odstawilam witaminy to od razu mnie przeziębienie zlapalo więc biorę i już ale bez przekonania.

Jugo no mam nadzieje ze szybko przejdzie bo się wykończe.

Anula mnie też jest potrzebny reset właśnie. Chcę odpocząć od myślenia o ciąży i staraniach. Te trzy miesiące chciałabym odpuścić właśnie. Tym bardziej że zaraz zaczną się wakacje a dla mnie będzie ciężki okres w pracy. Dojdzie mi poradnia jeszcze ech...chyba tak od sierpnia września zaczniemy znowu poważniej działać a teraz luz. Tylko żebym jeszcze przestała myśleć o ciąży pod koniec cyklu. Ja kurcze nadal wszystko łykam jak odstawilam witaminy to od razu mnie przeziębienie zlapalo więc biorę i już ale bez przekonania.

Jugo no mam nadzieje ze szybko przejdzie bo się wykończe.
Damy rade :)

Dzień dobry kochane , u mnie piękna pogoda ! [emoji4]

Dzisiaj wezme mała na krótki spacer bo tak ciepło nie wieje , wiwc wydaaje mi sie , ze lepiej jaak sie troszke dotleni , a jutro lekarz bo kaszel nie przeszedł a tak to już oki ..

anula kawa ja chcę , po proszę [emoji4]

Jugo piękny taras też bym taki chciała [emoji6]

Anulka bo kto jak nie my, kobiety:-) ja to się czasami zastanawiam skąd w nas tyle siły. Pomimo tylko przeciwności i upadków wstajesz i brniemy dalej a wszystko po to by zostać mamą.

Zbieram się zaraz na ten kurs. Muszę parę rachunków opłacić. Wczoraj mnie poniosło i zamówiłam. Dwie obudowy na telefon. Na jednej jest napis " Never stop dreaming " od razu mnie urzekła a druga z kwiatami i niebieskim kolibrem . Jakoś tak mnie to natchneło :-)

Dziewczyny czy Wam nie przeszkadza że w moich postach takie błędy są? Kurde ja z telefonu pisze zawsze i tak mnie słownik oszukuje i zmienia, że masakra...z drugiej strony nie chce mi się tych moich wypocin czytać po 10 razy i sprawdzać.

reklama
hejo
Nessi odnosnie klasyki to zem chorowala na ta inglesine, do czasu az mialam nieprzyjemnosc ja prowadzic...jest tak samo niefunkcjonalny jak piekny, ehh i taki drogi, czulam sie jakbym taczka prowadzila, ktora telepie na kazdej dziurze i piszczy, a wozek byl nowy, kolezanka sie go po kilku tygodniach pozbyla na rzecz innego wozka
Tynka wspolczuje infekjcji, ja sie boje, ze w ciazy cos zlapie, bo mam podatnosc na infekcje, super, ze wyluzowalas, zaraz myslenie jest inne no nie? jutro wizyta i sie boje jak nigdy :oo:
Paraplu i jak sie czujesz?
laski u mnie lato!

Do góry