reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca śpij tam słodko [emoji8]

Nati i dobrze , że odchodzi i niech już nie przychodzi długo , dobranoc [emoji8]

hej zdycham, umre dzis od tych mdlosci...wczoraj udalo mi sie zjesc u tesciowej porzadny posilek-trzy skibki chleba z twarozkiem..szok! ja taka porcje zjadlam?! ale caly dzien prawie nic nie jadlam wiec...oczywiscie kilka minut poziej mdlosci wrocily

Ostatnia edycja:
Hej[emoji14]

Ją dzisiaj siedziałam na tarasie i tak nisko nademna latały dwa bociany że szok[emoji14]

Xbumx jednego soBie zostawiam drugiego tobie pospalam także działaj :D

My dzisiaj na ognisko strażackie idziemy :) cieplutko także siedzimy cały dzień na ogrodzie miłego dnia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Lux współczuję tych mdłości. Aż dziwne że rzyganka nie było, z drugiej strony może by ci lekko ułożyło po spotkaniu z kibelkiem. Małe nie daje o sobie zapomnieć.

Karola piękne zdjęcie z usg. Jakie duże już twoje maleństwo.

Oleczka miłej zabawy na ognisku. Uważaj na siebie.

Jugo udanego wyjazdu. Ach jak ja bym chciała gdzieś pojechać, chociaż na weekend .

Julia jak tam u ciebie?

Lusia masakra co za paskudny czas nastał. Szybko zdrowiej i wracaj. Trzymam za ciebie kciukasy.

Bum ale piękne kreski! Widzisz późno ale jednak owu bedzie:-). Trafiłaś w idealny moment.

Ja miałam trzy dyżury dzień po dniu. Jestem wykończona psychicznie i fizycznie. Dzis 18 dzień cyklu. Przedwczoraj kreska na tescie owu całkiem wyraźna a wczoraj i dziś już nic więc chyba przegapilam owu. Dziwne...od pół roku nie miałam owu wcześniej jak w 20 dniu cyklu. Od dziś biorę luteine do 28 dnia cyklu i czekam na kolejny pieprzony okres. Wczoraj minął rok starań. Dziura w sercu.

Lux ją na początku przytulalam się z kibelkiem ale już przestało czasami teraz mam mdłości ale sikam co chwilę zdaze wyjść i znowu mi się chce :D no i zaczyna zgaga dochodzić[emoji14]ale rzeczywiście jakbyś rzygnela to by Ci ulżyło trochę[emoji14]

Tynka a to Ty chyba w szpitalu lub przychodni pracujesz tak? Będziecie mieć upragnione dziecko zobaczysz :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak Oleczka w szpitalu. Wszystkie we mnie wierzycie tylko ja nie potrafię:-( nawet w dni płodne trafić nie umiem:-(

reklama
laski, jeszcze w zeszlym tygodniu mozna bylo rzygnac, teraz a cholere nie, bo nie mam czym, chyba, ze kwasem
Tynka tule Cie mocno, jeszcze sie doczekasz zobaczysz!!!! ja tez w siebie nei wierzylam i zobacz

Do góry