reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca haha weź , normalnie nie umie uwierzyć aż od P telfonem jeszcze jedno zrobiłam , to jest nie mozliwe ze sie uda !
Ja mam 24dc ...
1462566636-1d1mld.jpeg

To są jakieś omamy...

Jaaa te moje dziecko jest udane...
Szybki sex , ale był mała spała a ino chcemy się przytulac to
płacz [emoji16]

Boziu normalnie masakra nie wierzę , przecież ja z 4 dni nie robiłam testow , temp nawet też nie mierzyłam nawet sexu nie bylo a cos mnie natknelo dzis z nimi ..

Kurcze oby się wszystko udało , taka bym byla szczęśliwa [emoji4]
Boje sie jednak, ze 24dc to za pozno bo ta faza lutealna krótka , tylko ja mam te cykle takie nieregularne wiec moze sie uda ...

Jaaa te moje dziecko jest udane...
Szybki sex , ale był mała spała a ino chcemy się przytulac to
płacz [emoji16]

Boziu normalnie masakra nie wierzę , przecież ja z 4 dni nie robiłam testow , temp nawet też nie mierzyłam nawet sexu nie bylo a cos mnie natknelo dzis z nimi ..

Kurcze oby się wszystko udało , taka bym byla szczęśliwa [emoji4]
Boje sie jednak, ze 24dc to za pozno bo ta faza lutealna krótka , tylko ja mam te cykle takie nieregularne wiec moze sie uda ...

Bum zawsze się udaje w najmniej oczekiwanym momencie :) trzymam kciuki :*

Kruczyca boże co to za radość by była [emoji4]
Mój P to już zapadał w sen , akcja to była mega haha ..

Jeszcze na koniec ten do mnie i nogi do góry [emoji23]

A u Ciebie jak tam ?
Który ty masz dc tak w ogóle ?

Teraz to ja tak myślę czy ten test nie byl jakiś lewy [emoji46]

reklama
Do góry