reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca haha weź , normalnie nie umie uwierzyć aż od P telfonem jeszcze jedno zrobiłam , to jest nie mozliwe ze sie uda !
Ja mam 24dc ...
1462566636-1d1mld.jpeg

To są jakieś omamy...

Jaaa te moje dziecko jest udane...
Szybki sex , ale był mała spała a ino chcemy się przytulac to
płacz [emoji16]

Boziu normalnie masakra nie wierzę , przecież ja z 4 dni nie robiłam testow , temp nawet też nie mierzyłam nawet sexu nie bylo a cos mnie natknelo dzis z nimi ..

Kurcze oby się wszystko udało , taka bym byla szczęśliwa [emoji4]
Boje sie jednak, ze 24dc to za pozno bo ta faza lutealna krótka , tylko ja mam te cykle takie nieregularne wiec moze sie uda ...

Jaaa te moje dziecko jest udane...
Szybki sex , ale był mała spała a ino chcemy się przytulac to
płacz [emoji16]

Boziu normalnie masakra nie wierzę , przecież ja z 4 dni nie robiłam testow , temp nawet też nie mierzyłam nawet sexu nie bylo a cos mnie natknelo dzis z nimi ..

Kurcze oby się wszystko udało , taka bym byla szczęśliwa [emoji4]
Boje sie jednak, ze 24dc to za pozno bo ta faza lutealna krótka , tylko ja mam te cykle takie nieregularne wiec moze sie uda ...

Bum zawsze się udaje w najmniej oczekiwanym momencie :) trzymam kciuki :*

Kruczyca boże co to za radość by była [emoji4]
Mój P to już zapadał w sen , akcja to była mega haha ..

Jeszcze na koniec ten do mnie i nogi do góry [emoji23]

A u Ciebie jak tam ?
Który ty masz dc tak w ogóle ?

Teraz to ja tak myślę czy ten test nie byl jakiś lewy [emoji46]

reklama
Do góry