reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

olcia: ale piękna krecha!!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. To bardzo wczesna ciąża, więc ryzyko, że coś zaszkodziło jest niskie. Trzymam mocno kciuki.

moniusia: niby tak, ale tym samym zwiększa się wtedy szansa na ciążę mnogą, która nie jest pożądana :/ Jeszcze bliźniaki to ok, ale już więcej ponoć nie bardzo :|

reklama
Olciaaa a nie mówiłam ci już z owulaacyjnego , że to ciąża !
Gratulacje kochana :*
Będziecie wszystko w porządku nie martw się na zapas , szybko umawiaj wizyte i do gina ;)
Tak się cieszę .

Olciaa a kiedy masz wizyte?
Na pewno jest strach ale nie panikuj na zapaas to bardziej szkodzi :)
Edit : dawaj mi tu szybko tego kosmite[emoji14]

D,isiaj na 13.30 ... Też byście się bały ją wszystko robiłam żeby wywołać okres czarna malwa donga wino gorące kąpiele jest tego dużo :( xbumx przesyłam Ci go już fruuu poleciał do Ciebie

Ollciaaa ale jak ciąża będzie miała być to kochana będzie i nic ją nie odgoni ! :)
Myśl pozytywnie a po wizycie szybko daj znać :*

reklama
Rany, czytam i czytam i oczom nie wierzę...

Tynka, ja nie wiem co powiedzieć o tym twoim mężu. No po prostu ta męska dume i ego to do wora i do Wisły wrzucić. Musisz z nim pogadać ale tak na spokojnie. Nie ma innego wyjścia.

Jugus, przecież to się mija z celem robić test 7-8 dpo. Szansa jest zawsze, może jeszcze nic straconego. A nawet jeśli to może akurat uda się inseminacja.

Olcia, gratuluje. Jaka piękna niespodzianka :)

Ja mam wizytę dopiero o 16.20. Znowu jakaś słaba jestem...

Do góry