reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

olcia: ale piękna krecha!!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. To bardzo wczesna ciąża, więc ryzyko, że coś zaszkodziło jest niskie. Trzymam mocno kciuki.

moniusia: niby tak, ale tym samym zwiększa się wtedy szansa na ciążę mnogą, która nie jest pożądana :/ Jeszcze bliźniaki to ok, ale już więcej ponoć nie bardzo :|

reklama
Olciaaa a nie mówiłam ci już z owulaacyjnego , że to ciąża !
Gratulacje kochana :*
Będziecie wszystko w porządku nie martw się na zapas , szybko umawiaj wizyte i do gina ;)
Tak się cieszę .

Olciaa a kiedy masz wizyte?
Na pewno jest strach ale nie panikuj na zapaas to bardziej szkodzi :)
Edit : dawaj mi tu szybko tego kosmite[emoji14]

D,isiaj na 13.30 ... Też byście się bały ją wszystko robiłam żeby wywołać okres czarna malwa donga wino gorące kąpiele jest tego dużo :( xbumx przesyłam Ci go już fruuu poleciał do Ciebie

Ollciaaa ale jak ciąża będzie miała być to kochana będzie i nic ją nie odgoni ! :)
Myśl pozytywnie a po wizycie szybko daj znać :*

reklama
Rany, czytam i czytam i oczom nie wierzę...

Tynka, ja nie wiem co powiedzieć o tym twoim mężu. No po prostu ta męska dume i ego to do wora i do Wisły wrzucić. Musisz z nim pogadać ale tak na spokojnie. Nie ma innego wyjścia.

Jugus, przecież to się mija z celem robić test 7-8 dpo. Szansa jest zawsze, może jeszcze nic straconego. A nawet jeśli to może akurat uda się inseminacja.

Olcia, gratuluje. Jaka piękna niespodzianka :)

Ja mam wizytę dopiero o 16.20. Znowu jakaś słaba jestem...

Do góry