reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Moniusia super decyzja :)
Olcia trzymam kciuki :*
U mnie przygotowania pełna para i jak zawsze zostalam z tym sama ze nie mam nawet kiedy na krew pójść i dalej miesiąc w plecy... Załatwione dziś ciasta, K zegarek do naprawy oddalam, pochodzilam za biżuteria a i tak wrocilam do salonu i kupiłam to co mi się pierwsze go dnia rzucilo w oczy
0c66346ba24b093f285c7674b9aca503.jpg

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
cuednka, piekne :-) :)

reklama
Kruczyca no piękne toooo !
Kuzde ale będziesz ślicznie wyglądać kochana [emoji8]

My po szczepieniu , katar to jednak z zębów stwierdził że wychodzą jej masowo :D
Na szczepieniu nawet nie zaplakala jestem z niej dumna !
Waży 11.150 i ma 81 cm :)
Oooo tak wam się pochwalę i moja niedobrzyca :D
1459856349331.jpg

Załączniki

• 1459856349331.jpg
    1459856349331.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Kruczyca no piękne toooo !
Kuzde ale będziesz ślicznie wyglądać kochana [emoji8]

My po szczepieniu , katar to jednak z zębów stwierdził że wychodzą jej masowo :D
Na szczepieniu nawet nie zaplakala jestem z niej dumna !
Waży 11.150 i ma 81 cm :)
Oooo tak wam się pochwalę i moja niedobrzyca :D
Zobacz załącznik 753582
jaka niunia slodka do zjedzenia ♥

Do góry