reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo i jak tam wyniki są ?

Bum fajniutka :)

Kruczuca fota koniecznie musi być :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Lux dziękuję [emoji8] ale ona jest bardzo nie grzeczna czasem juz do niej sił nie mam..
A teraz u mamy jestem :)
ona ma ten wiek co moja chrzesniaczka, wszystko ciekawi, wszedzie lapki wklada i ta minki jak sie zlosci,
ps jak bym nie poronila to bysmy mialy dzieci z kilkudniowa roznica wieku wiesz i tez bym sie wkurzala na foszki poltoraroczniaka :-) :)

Lux noo mam nadzieję , że jeszcze trochę i będziesz też się złościc[emoji14]A kto wie co w tym cyklu będzie :)

anula dziękuję [emoji8]

xbum: fajna ta twoja córcia :D

anula: właśnie sprawdziłam, norma u mnie w labie dla fazy lutealnej to 16 a ja mam 14, więc owulacja była. Szczerze mówiąc liczyłam na wyższy prg, bo taki mam przez ostatnie 2 cykle :/ A teraz miały niby 2 pęcherzyki pęknąć...Trochę mnie to martwi :/ Chyba nie będzie bliźniaków ;(

bardzo sie ciesze, ze taka decyzje podjeliscie, dacie jakiemus dziecku dom i milosc, a to jest piekne, a Wy mozecie tam sami zdecydowac w jakim wieku ma byc? czy dana placowka decyduje tak mniej wiecej? orientowalas sie w temacie? czy to zaznaczenie Wasze ma znaczenie?

Orientowałam się, że tam się zaznacza, czy chce się chore do jakiego wieku itp, ale też placówka daje znać na jakie dziecko ma się szanse.

reklama
Do góry