reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum aplikacje sobie ściągnij mój kalendarzyk i powpisuj temp to na wykresie będziesz widziała zawsze to łatwiej ....
u mnie po owu jak bykiem strzelil .....
uploadfromtaptalk1459837112032.png

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1459837112032.png
    uploadfromtaptalk1459837112032.png
    46,4 KB · Wyświetleń: 306
reklama
xBUMx w tabelce u mnie jest 2 ciąża, nie 3 :)
Dziękuję, że pytasz Jogusia, połowę mam za sobą, jeszcze tylko druga połowa i będę w domu :) Dokumentację też już prawie uzupełniłam, że by się poradnia nawet nie powstydziła. :)
Brak chęci do pracy dzisiaj ... te schody mnie wykończą. Dzisiaj mam zakwasy :D A tych ''góra'' i ''dół'' na 3 piętro będzie dzisiaj nieskończona ilość. Darmowy trening w pracy jak nic ...
Uciekam, robota wzywa.

Hej

Jugoslawa ją nie mam wizyty bo to dziwna @ dostałam

Xbumx do zimy mówisz ? Ją się wysypialam jak córka była niemowlakiem teraz różnie najpóźniej o 8 a najwcześniej o 4-5

Luxuorius o to już nie długo :)

Ją też się zbieram zaprowadzić córkę do przedszkola a później auto oglądać i zaproszenia kupić

Także odezwę się później miłego dnia

anula ja mam ten kalendarzyk on mi tego tam nie zapisuje mam pusto ...

Nessi poprawię później , a schodów to współczuję...
A dzieci się ucieszyły , że wróciłas ? :)

Ollciaa no do zimy :D dobrze , ze ta mi jeszcze takiego nr nie zrobila że o 4-5 na nogach[emoji14]

Dziewczyny mam pytanie bo od 3 dni mam tą @ ale czy zaliczać ją do @ skoro to są tylko plamienia a nawet i nie bo tylko na papierze jest 1dzien brązowe wczoraj już krew a dzisiaj brązowe ... Bo już nie wiem, myślałam że normalna @ dostane jak zawsze

anula ooo mam , tylko ja niby owulacje miałam wcześniej , choć tej owulacji nie było :D
Screenshot_2016-04-05-08-53-42.png

Załączniki

• Screenshot_2016-04-05-08-53-42.png
    Screenshot_2016-04-05-08-53-42.png
    65,4 KB · Wyświetleń: 258
reklama
hej, hej :)
U mnie w końcu słońce wyszło i mdłości mną targały ale nic z tego nie udało się wydusić :D
Dziewczyny jakie wy macie aplikacje odjechane, nawet nie wiedziałam że takie są :)

Do góry