reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum aplikacje sobie ściągnij mój kalendarzyk i powpisuj temp to na wykresie będziesz widziała zawsze to łatwiej ....
u mnie po owu jak bykiem strzelil .....
uploadfromtaptalk1459837112032.png

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1459837112032.png
    uploadfromtaptalk1459837112032.png
    46,4 KB · Wyświetleń: 308
reklama
xBUMx w tabelce u mnie jest 2 ciąża, nie 3 :)
Dziękuję, że pytasz Jogusia, połowę mam za sobą, jeszcze tylko druga połowa i będę w domu :) Dokumentację też już prawie uzupełniłam, że by się poradnia nawet nie powstydziła. :)
Brak chęci do pracy dzisiaj ... te schody mnie wykończą. Dzisiaj mam zakwasy :D A tych ''góra'' i ''dół'' na 3 piętro będzie dzisiaj nieskończona ilość. Darmowy trening w pracy jak nic ...
Uciekam, robota wzywa.

Hej

Jugoslawa ją nie mam wizyty bo to dziwna @ dostałam

Xbumx do zimy mówisz ? Ją się wysypialam jak córka była niemowlakiem teraz różnie najpóźniej o 8 a najwcześniej o 4-5

Luxuorius o to już nie długo :)

Ją też się zbieram zaprowadzić córkę do przedszkola a później auto oglądać i zaproszenia kupić

Także odezwę się później miłego dnia

anula ja mam ten kalendarzyk on mi tego tam nie zapisuje mam pusto ...

Nessi poprawię później , a schodów to współczuję...
A dzieci się ucieszyły , że wróciłas ? :)

Ollciaa no do zimy :D dobrze , ze ta mi jeszcze takiego nr nie zrobila że o 4-5 na nogach[emoji14]

Dziewczyny mam pytanie bo od 3 dni mam tą @ ale czy zaliczać ją do @ skoro to są tylko plamienia a nawet i nie bo tylko na papierze jest 1dzien brązowe wczoraj już krew a dzisiaj brązowe ... Bo już nie wiem, myślałam że normalna @ dostane jak zawsze

anula ooo mam , tylko ja niby owulacje miałam wcześniej , choć tej owulacji nie było :D
Screenshot_2016-04-05-08-53-42.png

Załączniki

• Screenshot_2016-04-05-08-53-42.png
    Screenshot_2016-04-05-08-53-42.png
    65,4 KB · Wyświetleń: 260
reklama
hej, hej :)
U mnie w końcu słońce wyszło i mdłości mną targały ale nic z tego nie udało się wydusić :D
Dziewczyny jakie wy macie aplikacje odjechane, nawet nie wiedziałam że takie są :)

Do góry