reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
olcia: to szykuje się impreza :D Jest co organizować :D A jakieś menu chodzi ci już po głowie? Jakieś dodatkowe atrakcje dla dzieciaków? Kiełbaskę z ogniska bym wciągnęła zawsze i wszędzie :D A taki ziemniak pieczony...mniamm!

nati: wiem, że spora grupa osób ma takie guzki na tarczycy i większości się nie rusza tylko obserwuje. Jako pierwszy krok, a później w zależności od obrazu. To chyba też tak jest, że dużo osób nie wie, że je ma, bo nie robi usg tarczycy :|

xbum: jak tam? Przestało cię kłuć?

Zrobiliśmy sobie wieczorny spacerek. Bardzo przyjemne powietrze i cieplutki wieczór.

Jugoslawa nie uwierzysz ale na razie to wymyśliłam sałatkę owocowa i lody domowe :D na pewno będzie ognicho kupie takie duże banki te co są Ala z sznurówki skakanki i gumę do skakania będzie muzyka dla dzieci no i myślałam nad balonami z konfetti ale mam dużo czasu więc pewnie coś konkretnego wymysle na ta chwilę pustka ... Te, uwielbiam ziemniaki z maselkiem aaa slinnotok

olcia: uwielbiam zarówno sałatkę owocową jak i lody domowe :D Bańki super pomysł! Na pewno się dzieciom spodoba a i dorosłym na bank też :D Teraz to są takie możliwości, że za niewielką kasę można na prawdę fajne i ciekawe rzeczy zrobić. A jak robisz lody domowe? Takie sorbetowe czy na śmietance?

Kruczyca - fajny kolorek jeszcze niedawno mialm podobny rudo/czerwony teraz wracam do naturalnego dopoki nie mam siwych wlosow......
olciaaa- niestersuje sie tymi wynikami , bo czytalam ze czesto sue zdarzaja takie guski , zobacze co powie gin i endokrynolog , dziewczyny milego wieczoru

Jugo a od czasu do czasu mnie tak jeszcze dziwnie zakluje , nie wiem co to ..
Jak wstawalam z łóżka tak mnie zakulo az sie wyprostowalam [emoji52]
Ja byłam z psem na szybko to też fajnie ciepło , choć deszczyk trochę pokropil [emoji6]

Olciaaa nie chcesz nas zaprosić na urodziny do córki :D ?

Nati myślałam że u endokrynolog miałas USG i że od razu coś Ci powiedział :p

Jugoslawa dokładnie a jedzenia też za dużo robić nie będę bo po prostu nie ma sensu dzieci mało jedzą a dorośli będą mieli grila i ognisko do wyboru no i saalatke gyros. Lody na śmietance robię :) zresztą to tylko 2h imprezka bo później pójdziemy na festyn wszyscy aaa no i temat przewodni kraina lodu :p

reklama
Do góry