reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
olcia: to szykuje się impreza :D Jest co organizować :D A jakieś menu chodzi ci już po głowie? Jakieś dodatkowe atrakcje dla dzieciaków? Kiełbaskę z ogniska bym wciągnęła zawsze i wszędzie :D A taki ziemniak pieczony...mniamm!

nati: wiem, że spora grupa osób ma takie guzki na tarczycy i większości się nie rusza tylko obserwuje. Jako pierwszy krok, a później w zależności od obrazu. To chyba też tak jest, że dużo osób nie wie, że je ma, bo nie robi usg tarczycy :|

xbum: jak tam? Przestało cię kłuć?

Zrobiliśmy sobie wieczorny spacerek. Bardzo przyjemne powietrze i cieplutki wieczór.

Jugoslawa nie uwierzysz ale na razie to wymyśliłam sałatkę owocowa i lody domowe :D na pewno będzie ognicho kupie takie duże banki te co są Ala z sznurówki skakanki i gumę do skakania będzie muzyka dla dzieci no i myślałam nad balonami z konfetti ale mam dużo czasu więc pewnie coś konkretnego wymysle na ta chwilę pustka ... Te, uwielbiam ziemniaki z maselkiem aaa slinnotok

olcia: uwielbiam zarówno sałatkę owocową jak i lody domowe :D Bańki super pomysł! Na pewno się dzieciom spodoba a i dorosłym na bank też :D Teraz to są takie możliwości, że za niewielką kasę można na prawdę fajne i ciekawe rzeczy zrobić. A jak robisz lody domowe? Takie sorbetowe czy na śmietance?

Kruczyca - fajny kolorek jeszcze niedawno mialm podobny rudo/czerwony teraz wracam do naturalnego dopoki nie mam siwych wlosow......
olciaaa- niestersuje sie tymi wynikami , bo czytalam ze czesto sue zdarzaja takie guski , zobacze co powie gin i endokrynolog , dziewczyny milego wieczoru

Jugo a od czasu do czasu mnie tak jeszcze dziwnie zakluje , nie wiem co to ..
Jak wstawalam z łóżka tak mnie zakulo az sie wyprostowalam [emoji52]
Ja byłam z psem na szybko to też fajnie ciepło , choć deszczyk trochę pokropil [emoji6]

Olciaaa nie chcesz nas zaprosić na urodziny do córki :D ?

Nati myślałam że u endokrynolog miałas USG i że od razu coś Ci powiedział :p

Jugoslawa dokładnie a jedzenia też za dużo robić nie będę bo po prostu nie ma sensu dzieci mało jedzą a dorośli będą mieli grila i ognisko do wyboru no i saalatke gyros. Lody na śmietance robię :) zresztą to tylko 2h imprezka bo później pójdziemy na festyn wszyscy aaa no i temat przewodni kraina lodu :p

reklama
Do góry