reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej, dziewczyny mam pytanie :-) w tym miesiącu zaczynam sie starac o fasolkę i biore prenatal uno, brala którąś z Was? Czy brać dodatkowo kwas foliowy? Niby w tym jest, ale nie wiem czy wystarczająco dużo bo opakowanie zgubilam a w Internecie nie mogę nic znaleźć na ten temat...

Hej, dziewczyny mam pytanie :-) w tym miesiącu zaczynam sie starac o fasolkę i biore prenatal uno, brala którąś z Was? Czy brać dodatkowo kwas foliowy? Niby w tym jest, ale nie wiem czy wystarczająco dużo bo opakowanie zgubilam a w Internecie nie mogę nic znaleźć na ten temat...
w tych witaminach jest wystarczająca dzienna dawka kwasu foliowego więc nie musisz brać dodatkowo osobno kwasu foliowego

Hej

Tęczowa piękny fasolina :)

Nessi ją @ dostałam coś ok 10tyg po zabiegu

Xbumx a ja bym poszła do innego ginekologa może akurat coś innego doradzi jednemu pomógł ten a drugiemu inny pomoże także wiesz nie opieralabym się na opinie jednego gin

Córka z ciotka na placu a ja w ogrodzie skacze na pijce bo to mi trochę rozkręcić @ ale fatalnie się czuje bóle krzyżowe i żołądek no umieram dzisiaj jak pojechałam autem to po chwili zawracalam tak mi nie dobrze było ... W tym tyg muszę pozamawiac wszystko na corci urodziny i zorganizować coś jakieś zabawy i pomyśleć nad menu ...

Hej

Tęczowa piękny fasolina :)

Nessi ją @ dostałam coś ok 10tyg po zabiegu

Xbumx a ja bym poszła do innego ginekologa może akurat coś innego doradzi jednemu pomógł ten a drugiemu inny pomoże także wiesz nie opieralabym się na opinie jednego gin

Córka z ciotka na placu a ja w ogrodzie skacze na pijce bo to mi trochę rozkręcić @ ale fatalnie się czuje bóle krzyżowe i żołądek no umieram dzisiaj jak pojechałam autem to po chwili zawracalam tak mi nie dobrze było ... W tym tyg muszę pozamawiac wszystko na corci urodziny i zorganizować coś jakieś zabawy i pomyśleć nad menu ...
oo to party Ci sie szykuje :-) :)

reklama
Olciaaa no też tak zrobię ale muszę poszukać jakiegoś nie za daleko ... na razie jeszcze przechodzę do tego ten miesiąc .
Kiedy córcia ma urodziny ? :)

Do góry