reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kurcze tylko on jest na prawdę dobry , każdy go chwali ..
No obejrzymy , jak będzie w następnym cyklu jak pomimo tych testow nie będzie owu to będę musiała szukać innego no wyjścia nie mam ...
Na razie o tym nie chce myśleć bo się wkurzylam i tyle .

reklama
Kurcze tylko on jest na prawdę dobry , każdy go chwali ..
No obejrzymy , jak będzie w następnym cyklu jak pomimo tych testow nie będzie owu to będę musiała szukać innego no wyjścia nie mam ...
Na razie o tym nie chce myśleć bo się wkurzylam i tyle .
jesli gin jest dobry to musi szukac...a Ty podalas mu swoje tsh? ze wysyla Cie do endo?

Tęczowa śliczny kropek ! :)

A u mnie nic z tego wszystkiego nie wiem :(
Na 7.04 mam usg na takie lepsze , żeby mógł dokładnie sprawdzić moje jajniki .
Za dwa tygodnie znów prolaktyna .
Stwierdził , ze jak cykl mi się nie unnormuje to skieruje mnie do endokrynologa - ginekologa !
Cykle powyzej 30dni są bez owulacyjjne taak mi powiedział ..
Ja już nie wiem co mam myśleć :(
Ja mialam 33 i mialam owulke wiec nie jest to regula

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Lux tak bo on mi te wszystkie badania karze robić .
ale kuzwa wynik 1,74 to bardzo dobry wynik..co on ponizej 1 chce zjechac...prosze poszukaj innego lekarza, bo dla mnie gadanie, ze cykle powyzej 30 dni nie maja owu to brednie, ja takie mialam nim zaszlam bo mi sie przed ciaza wydluzyly i jakos owu byla i ciaza z tego..

Witam sie w kolejny cieply dzien , ja wczoraj was tylko przeczytalam nie mialam czasu na nic :-( praca a potem wzielam dzieciaki na rower i tak do wieczora padlam jak zabita i poszlam spac , dzis pewnie bedzie to samo zaraz biore dzieciaki na hulajnoge i rolki , bo nudza a widza ze ladnie to tez nie chca w domu siedziec ....... dziewczyny milego samopoczucia , bo pare z nas coraz blizej @ i pms sie zbliza u mnie sie juz chyba zaczelo bo wszyscy mnie denerwuja ..... a dzis o 18tej mam jeszcze usg tarczycy .....cieplutkiego dnia

Witam sie w kolejny cieply dzien , ja wczoraj was tylko przeczytalam nie mialam czasu na nic :-( praca a potem wzielam dzieciaki na rower i tak do wieczora padlam jak zabita i poszlam spac , dzis pewnie bedzie to samo zaraz biore dzieciaki na hulajnoge i rolki , bo nudza a widza ze ladnie to tez nie chca w domu siedziec ....... dziewczyny milego samopoczucia , bo pare z nas coraz blizej @ i pms sie zbliza u mnie sie juz chyba zaczelo bo wszyscy mnie denerwuja ..... a dzis o 18tej mam jeszcze usg tarczycy .....cieplutkiego dnia
czekamy na pozytywne wiesci odnosnie tsh :-) :)

Ja już po pracy ... cięzko wrócić po 2 tygodniach przerwy, ale myślę, że do piątku już wpadnę w ten rytm.
Chyba też i mi się plamienie kończy ... dziewczyny ? Na brązowo to normalne ? Nie mam już normalnej krwi, że tak powiem. A pod koniec kwietnia powinna przyjść @

reklama
Nessi mi się zawsze @ zaczyna pierwszym dniem na brązowo ...

Lusia no ja nie wiem czy dziwny czy nie dziwny bo sie nie znam na tym zupełnie ..

Nati kciukasy za wizytę , oby było wszystko ok ! :)

Lux poszukam , popytam obejrzymy co z tego będzie ..
.

Do góry