reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hehe ja tez bym chciala ale nie ma tak łatwo :) tak jutro miara, mam nadzieje ze ostatnia. W dalszym ciągu czekamy na obrączki, miały być ok 20go ale jakas maszyna im się zepsula i dzwonili ze do ślubu zdarza i żeby się nie stresowac :D ładne mi pocieszenie. Dziewczyny jakie mialyscie wina jesli chodzi o marke na swoich weselach? Te które ja lubie w takiej ilości przydrogie a Carlo Rossi tez nie weźmiemy ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Olciaa aa masz teraz jakąś wizytę ? No ja wzięłam w 13 dniu po odstawieniu bo już nie umiałam z nerwów wyczekac[emoji14]

Hejo
Kruczyca najlepsze wino to Mogen David. Jest po prostu przepyszne i chyba ok 17 zł kosztuje.

Witam nowe staraczki:-)

Migduch tylko nie to:-( trzymaj się kochana.

Bum już trochę wyrazniejsza ta kreska. Ja chyba zamówię inne te testy:-/

Lusia zawału przez ciebie dostanę! Czekam jutro na test:-)

Xbumx powiedział że mam po miesiącu przyjść ... No ją mam nerwy cały miesiąc o byle co już na prawdę sama z sobą wytrzymać nie mogę ... A co dopiero inni ...

Tynka tak Mogen David te czerwone słodkie jest przepyszne !!!
Również polecam [emoji6]
A ty zamówiłas już jakieś testy ? Ja teraz będę zamawiać te co wyżej link wkleilam , ale jeszcze zielone znalazłam i opinie też dobre widzę , więc myślę czy nie robić ten i ten [emoji12]

Bum ja miałam poprzednio takie z różowa końcówką i ich było 50 plus 5 ciążowych i były super. Teraz też na zdjęciu były różowe a oni mi przysłali to niebieskie dziadostwo. Muszę zamówić różowe bo te się do niczego nie nadają. Sprawdzę potem te linki i zamowie:-)
Aga ja tylko testy z allegro stosuje:-) w Rossmanie mega drogie

reklama
Do góry