reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

E to my wszystkie takie same ha ha ha:-) Bum podejrzewam że taki wspólny płacz to nie jest zły. Mnie tam się lepiej robi jak sobie powyje trochę.

reklama
Tynka śmiech jest zdrowy płacz też ... ja czasami jak mam dość ogolnie zmęczona fatalnie i poprostu plakac sie chce to serio wwarto poplakac a potem czlowiekowi jest na prawdę lepiej :)

Ale wiecie ciesze się , że na Was trafilam ! [emoji173]
Forum na prawdę stało się nałogiem dla mnie , ale dla takich kobietek jak wy to warto [emoji8]

Ostatnia edycja:
tynka: mój mąż to też sie ze mnie śmieje :) Czasem to specjalnie coś powie, albo znajdzie w tv, żebym się płaczem zaniosła :) Taki z niego spryciarz :D

xbum: przynajmniej sobie razem popłakałyście :D To też ma wydźwięk terapeutyczny ;) Ooo jakie to miłe co piszesz! Ja też się cieszę, że na was trafiłam :)

Bo naprawdę osobiście mogę się oderwać od codziennych obowiązków , jak się jeszcze z P nie staraliśmy o dziecko to jakoś często w deprechy wpadalam , znajomi kontakty prawie sie pourywaly zostalo tylko kilka osob... wypady robią po 21 a ja o 21 to marzę o łóżku[emoji14]A tak to mam tu was ooo :)

reklama
Ja juz po grilu udany kielbaska pyszna , na grilu bylam otoczona ciezarowkami czyli jedna w 6 miesiacu , a druga w 4 tym i tylko się pytaja czy juz cos wiem :-/ ehh no chciala bym juz wiedziec ;) ogladanie malych ciuszkow bylo obowiazkiem ja uwielbiem wiec mi to nie przeszkadza :)fajnie się was tak czyta przed snem coprawda sporo do nadrabiania po paru godzinach a tu juz tyle stron :-)

Do góry