reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Moja sąsiadka urodziła syna 800g , wcale teraz nie widać że wcześniak i sie taki malutki urodził :) , a starali się bardzo długo coś koło 20 lat małego urodziła w wieku 43 lat ! Późno ale się udało :)

reklama
A ja nie oglądam bo można powiedzieć że mam na codzień ha ha. Ale zawsze się bardzo wzruszam. Dla mnie każdy poród jest piękny. Bardzo chciałabym tego niedlugo doświadczyć, nawet bólu się nie boję. Dla takiego cudu to wszystko bym zniosła.

Ja też uwielbiam dziecięce ubranka i akcesoria. Ostatnio chodzi za mną pomysł żeby kupić malutkie skarpetusie i dać mężowi w prezencie z testem jak już się nam uda. Tylko ciągle nie mam okazji:-/ a przy nim to nie będę kupować.

Jugo no w szoku bylam jak test zrobiłam i sporo jeszcze piłam przed nim. Robię dwa razy dziennie żeby się szybciej skończyły. Coś jest z nimi nie tak bo ta kreska znika wiecie:-/ jutro się okaże.

xbum: O kurde...20 lat...ile to trzeba mieć siły i jak dużą motywację :|

tynka: no tak u ciebie w pracy to codzienność :) Przynajmniej wiesz od podszewki jak wszystko wygląda i czego mniej więcej można się spodziewać :D A skarpetusie to piękny pomysł :) Test owu ewidentnie pokazuje, że owulacja się czai :D

kruczyca: ten o wcześniakach to chyba z 1 odcinek widziałam, no może 2...nie mogłam oglądać, bo takie emocje były :|
Ja ogladalam od początku do końca. Trudno się to oglada, ale mi to pokazalo ile rodzice potrafią zniesc i poswiecic. Jak do pewnego momentu rodzice widza tylko i wyłącznie dziecko. Piękne to jest

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Tynka no niby odczytać wynik trzeba do 10 minut później już jest nie ważny tak czytałam :) , ale to prawda szybko się odmawiają ...

Jugo no bardzo długo się leczyla bo dość duża nadwage miała , później znów coś tam było aż się udało a po roku jak urodziła okazało sie że ma raka , więc jest na bank silną kobietą.

Ja to podziwiam kobiety które się tyle lat starają. Ja już wysiadam psychicznie... w ogóle ja to bym nie wytrzymała tym bardziej bez pomocy lekarza. A są kobiety co się starają kilka lub kilkanaście lat ale do lekarza to je pójdą.
Mojego męża bratanica była wczesniakiem z 24 tc. Żyła miesiąc:-(

kruczyca: ja pewnie kiedyś wrócę do tego dokumentu, bo jednak raz, że to polski dokument, a dwa, że tematyka, która mnie interesuje. Może jak w ciąży będę to będę oglądać :D Przynajmniej będę mogła ryczeć ile będę chciała i nikt się nie będzie dziwił :D

xbum: ojej :/ To dużo kobieta przeszła :(

tynka: przykre, że takie maleństwa odchodzą :(

lux: ja pranie miałam robić, ale jakoś mi się nie chce :p

Ostatnia edycja:
Jugo chyba też taka placzliwa jak ja jestes. Mój mąż to się pokłada ze śmiechu ze mnie bo ja przy reklamie poscieli z Lidia się poryczec potrafię jak się rodzina z dwójka dzieci po łóżku rzuca. A ja nic na to nie poradzę że mi zaraz łzy w oczach stają. Programy typu " nasz nowy dom" i "dom nie do poznania" to już w ogóle masakra. Wyje jak bóbr bo mi najpierw przykro ze tacy biedni ci ludzie a potem ze wzruszenia bo oni płaczą jak swój nowy domek oglądają.

reklama
Do góry