reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ruda współczuję. Jak mój mąż czasami wyjeżdżał na 4-5 dni to tak mi smutno.było i spać nie mogłam. Ale coś trzeba wytrzymać jakoś.

Bum 25 lub 10 to czułość tych testów. Niebieskie po prostu później zaczynają coś wyłapywać tak mi się wydaje. No zobaczymy jak to będzie jutro wyglądało. Zrobię o 11 i o 19 jak dziś. A ja mam owu bardzo późno. Ostatnio ciągle po 20 dc więc i teraz pewnie tak będzie. Różowy wychodził pozytywny równo dzień przed owu.

reklama
Lusia o rany wspolczuje:-( jutro będzie lepiej zobaczysz. Co do małpy to oby szybko poszła i nie wracała. Nowy cykl nowe nadzieje na bejbika. Ja już tak pragnę żeby był maj i żeby się udało zrobić inseminacje.

Ruda no to trzeba jakoś dac radę , jeszcze troszke i facet będzie z tobą ;)

Lusia ooo boziuu to na prawdę dziś dzień pechowy ...
Oby jutro był lepszy dzień :)

Tynka aa to o czułość hehe :D
No ja zamówiłam różowy i zielone też były więc mam nadzieję że coś z następnego cyklu wyjdzie ;)

kruczyca: dobrze, że z psem lepiej. Ja też uwielbiam chodzić i oglądać dziecęce ubranka i akcesoria :D A już jak mam cel, bo ide do jakiejś koleżanki co ma dziecko to już w ogóle jestem szcześliwa, bo nie tylko oglądam, ale też kupuję :D Hihihi

lux: jak tam po wizycie u koleżanki?

xbum: jak ja dawno pop cornu nie jadłam :) Też lubię. A dzisiaj taka pogoda piękna, że u mnie w okolicy mnóstwo ludzi na dwór powychodziło i wyglądało to tak jakby jakiś najazd ludzi był :D Taki tłok :D Jaki słodki pysiaczek!

nati: i jak grill? Przyjemnie posiedzieć na słoneczku :) Ale masz rację, na razie poranki jeszcze mroźne, ale już niedługo.

karola: szybko minie, już bliżej niż dalej :) Drugi trymestr powinien być przyjemniejszy no a trzeci to już odliczanie, wicie gniazda i tak dalej :D

tynka: idzie owulacja :D Ładna krecha! I to w tych niebieskich co one psikusy różne robią.

rudamarchewka: taka rozłąka musi być ciężka :( Ale już niedługo. Jak wróci to z łóżka nie wyjdziecie :D Niestety nasza PL rzeczywistość nie jest łatwa dla młodych ludzi, którzy chcieliby żyć godnie i są na dorobku :/ Dobrze, że zagranica jest jeszcze kusząca.

luska: ojej :( Zdrowia dla męża! Mam nadzieję, że to nic poważnego i wszystko się ładnie będzie zabliźniało.

A ja skończyłam oglądać program o in vitro na TLC. Było szczęśliwe zakończenie, bo parze, która miała za sobą już 4 transfery ten 5 się udał :) Łezka się w oku zakręciła...

Bum ja też zamówię jutro testy i też chyba 30 różowych i 30 zielonych. Będzie zapas do końca wakacji:-) no chyba że się nam uda 1 iui na co bardzo liczę.
Lusiaczku trzymaj się. Jak się coś kurde nie układa to zawsze parami:-/ przetrwacie bo kto jak nie wy.
Ruda dwa tygodnie szybko miną zobaczysz. A potem jak się tacy stęsknieni do siebie dopadniecie to uuuuu. Nawet jajo ci pęknie na zawołanie i będzie piękny dzidziuś:-)

Jugo ja jak oglądam porodowke to za każdym razem wyje jak nie wiem co a na swoim nic ani jednej łzy ...
A teraz na tvn patrze :)

Lusia współczuję, ucaluj meza od nas to mu się polepszy :)
Jugo tez czasami ogladam takie programy, a na moich 600 gramach szczescia plakalam jak bobr.
Ruda musi być ciężko ale mam nadzieje ze niedługo nie będziesz musiała zasypiac bez meza :)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

reklama
kruczyca: ten o wcześniakach to chyba z 1 odcinek widziałam, no może 2...nie mogłam oglądać, bo takie emocje były :|

Do góry