reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum to trzymam kciuki! &&&

Zawsze wierzę w grawitację, dlatego mam wrażenie, że jak wstaje to wszystko idzie w cholerę ;)

reklama
Agnesis nie dziękuje jakby co hihi już mam dość tego czekania czasem na ten cud [emoji16]
.

EVEEE 11.08 - glukoza [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170][emoji777]
EVEEE 12.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Hej

Ja tak szybko , bo od rana mega mdłości i już oczywiscie wymioty :-(

Już po wizycie , fasolek na miejscu biło serduszko tylko ze go nie słyszałam , ginka chciała się mnie szybko pozbyć karty nie zakłada i nie dała skierowania na badanie , dopiero jak bede mieć wizytę u tej co prowadzi mi ciąże czyli dopiero 01.09

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Już po wizycie , fasolek na miejscu biło serduszko tylko ze go nie słyszałam , ginka chciała się mnie szybko pozbyć karty nie zakłada i nie dała skierowania na badanie , dopiero jak bede mieć wizytę u tej co prowadzi mi ciąże czyli dopiero 01.09

Miłego dnia

Ale fajnie, że już jest serduszko! Gratuluję :)

Nati najważniejsze , ze z fasolka wszystko ok [emoji8]

U mnie coś ostatnio dużo śluzu rozciągliwego , wiec do @ na pewno jeszcze a jeszcze jak co...

PARAPLU 23.08 - kontrola

Hej

Miłego dnia

Super! [emoji4] Szybko zleci do września... [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj była okropna glukoza. 3h w przychodni. Jutrk wyniki, ale coś czuję, że jest cukrzyca.

Bum, kciuki za jutrzejszy test! [emoji4][emoji4]

Eveee a wiesz o tym , ze ja z małą do glukozy podchodziłam 4 razy i nigdy nie dotrzymałam do końca , boje się na samą myśl jak o niej słyszę a tobie współczuje [emoji3]

PARAPLU 23.08 - kontrola

Eveee a wiesz o tym , ze ja z małą do glukozy podchodziłam 4 razy i nigdy nie dotrzymałam do końca , boje się na samą myśl jak o niej słyszę a tobie współczuje [emoji3]

PARAPLU 23.08 - kontrola
Ja trzymałam się dzielnie, aczkolwiek myślałam, że po drugim kubku puszczę pawia - pierwszego w tej ciąży. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Tynka widziałam Cię na innym wątku co u ciebie kochanie ?! [emoji8]

Eveee zero mdłości , wymiotow jak do tej pory? [emoji6]

PARAPLU 23.08 - kontrola
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]

Do góry