reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

tęczowa teraz musi się udać , już tyle wycierpialas [emoji8]
A może ten cykl będzie tym już [emoji4]

NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
Nessi no u mnie dziś 37dc i sobie taak zaznaczyłam , że @ powinna być , no ale znów psikus nie ma jej , jak cykl będzie powyżej 40 dnia to się chyba wściekne [emoji49]

EVEEE 11.08 - glukoza
EVEEE 12.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola

Nessi no u mnie dziś 37dc i sobie taak zaznaczyłam , że @ powinna być , no ale znów psikus nie ma jej , jak cykl będzie powyżej 40 dnia to się chyba wściekne [emoji49]

EVEEE 11.08 - glukoza
PARAPLU 23.08 - kontrola

Mogę Ci zawsze swoją oddać :D

Nessi hahaha podziękuje [emoji23]
Zauważyłam , że nawet jakbym miała pierwsza dostać @ w naszym gronie to i tak dostane ostatnia , więc jak mają Wam przychodzić to niech szybko przychodzi bo tez chce już [emoji23]

EVEEE 11.08 - glukoza
PARAPLU 23.08 - kontrola

Dzol ja też miałam tak na prawdę 2 poronienia .
O 1 nawet nie wiedziałam , w szpitalu mi powiedzieli , że ciąża była ale sama sie oczyściłam a za drugim razem miałam puste jajo i dostalam z P skierowanie do poradni genetycznej z NFZ.
Więc spokojnie możesz poprosić o nie [emoji6]

EVEEE 11.08 - glukoza
PARAPLU 23.08 - kontrola

Bum to mieliście farta, że Wam dali, ale normalnie to darmowe badania dopiero po trzecim poronieniu teraz przysługują. Choć to zawsze zależy od lekarzy.

Cykl mi szybko leci i nie mam parcia na sexy, choć wczoraj były z inicjatywy mojego S :D tyle, że to nie było wieczorem i pewnie pogubiłam wszystkie żołnierzyki :(

Teczowa pamiętam Cię z wątku grudniowego, ale mi wtedy też nie było dane... teraz będzie w końcu dobrze i u Ciebie i u mnie :)

reklama
Do góry