reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry [emoji4]

Agnesis no ja też dawno to robilam jakieś 3 lata temu , może teraz się zmieniło , ale zawsze warto zapytać [emoji6]
Po co Ci wszystkie żołnierzyki wystarczy tylko jeden [emoji3]

tęczowa kawa x2 tam zrób [emoji39]

Nati na którą wizyta ? [emoji6]

Evee powodzenia na glukozie [emoji4]

EVEEE 11.08 - glukoza [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170][emoji777]
EVEEE 12.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

reklama
A skierowanie musi byc od gina? ( bo on mi powiedzial ze po 3 wystla sie material do Poznania) ale o skierowaniu nic nie mowil. Czy od rodzinnego? Temu drugiemu trzeba jakos udokumentowac poronienia? Wyniki ( malejace) bety wystarcza?
Moj gin to jest taki rozgarniety ze hej. Powiedzial ze jak chce to moge zrobic glukoze i insuline z obciazeniem. Wiec ide do invicty mowie ze chce zbadac a ona do mnie skierowanie poprosze. Nosz *****. A co ja wrozka zeby wiedziec ze to na skierowanie. Baran nic nie powiedzial.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dżoł ja nie przedstawiałam żadnych bet, ani nic w tym temacie. Poszłam do gina powiedziałam jaka sytuacja, że chce skierowania na wszystkie możliwe badania i ot cała historia. Co do krzywych to jeśli chcesz robić cokolwiek państwowo to wiadomo , że musisz miec skierowanie, a jeśli prywatnie to cóż Ty płacisz Ty zlecasz
Ps: jak będziesz robić obciążenie to 75 g glukozy 0-1-2 h

reklama
Dzol ja bralam wypisy ze szpitala tam w nim pisało , ze bylo poronienie.
Ja dostalam od gina skierowanie a P musiał iść do rodzinnego po nie.
No ale trochę to trwało zeby na termin się umówić ....

Agnesis jasne , ze moze być przecież wszystko na zewnątrz się nie wydostaje kochana [emoji6]

Ja już testa na jutro mam kupionego aż mnoe stres zlapal bo niedobrze mi , tak bym chciała się nie rozczarowac ! [emoji16]

EVEEE 11.08 - glukoza [emoji777]
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170][emoji777]
EVEEE 12.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Do góry