reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Paraplu jak się masz ? [emoji4]
To też ciekawie się zaczęło [emoji6]

Ja tam mojego w szkole poznałam [emoji23]
Pierwszy rok go zlewalam strasznie bo dużo się przy nim lasek kręciło hahaha ale potem tak jakoś wyszło , że się polubielismy [emoji14]

KAROLA 08.08 - glukoza z obciążeniem
NATI 11.08 - podglądamy kropka [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
KAROLA 14.09 - podglądamy bejbika [emoji169]

Nessi jakiego nicka mialas pochwal się [emoji14]

Paraplu jak się masz ? [emoji4]
To też ciekawie się zaczęło [emoji6]

Ja tam mojego w szkole poznałam [emoji23]
Pierwszy rok go zlewalam strasznie bo dużo się przy nim lasek kręciło hahaha ale potem tak jakoś wyszło , że się polubielismy [emoji14]

Szkolna miłość! :) Romantycznie :)

Lewy jajnik mnie jakby piecze ? :szok: Zapalenie chyba ... stąd może 37,7 no kurdesz

Nessi jakiego nicka mialas pochwal się [emoji14]

KukurydzianaNuka :d

Żeby było śmiesznie to ja swojego też zbywałam :) akurat byłam w ''poważnej relacji'' z innym użyszkodnikiem :D Ten mój mi właził na priva, pisał kim on to nie jest, co on nie robi, czego nie studiuje, cuda,wianki :D a ja z tamtym romansowałam :D
Nie wiem w końcu jak to się stało, że mnie do siebie przekonał ...ale cierpliwy był. Bo zanim przeszliśmy na ''GG'' minął rok czasu :D:D Po roku wymieniliśmy się zdjęciami, i pół roku później zapakowałam koleżankę w pociąg dla bezpieczeństwa :D Kupił mi bukiet kwiatów i wisiorek z bursztynową broszką :D I tak to się zaczęło ...
Ale wtedy były inne czasy :) Mieliśmy grono zamknięte ...spotykaliśmy się w realu przy piwie i karaoke :D Im się więcej piło, tym lepiej śpiewało :D

Ostatnia edycja:
Nessi ta hahaha [emoji16]
Nooo na taki nick to chyba dużo chętnych było [emoji13]
A potem co spotkaliscie sie i od razu zaiskrzylo między Wami? [emoji4]

Kurcze mnie nigdy jajnik nie piekł ... Nie wiem co by ci poradzić [emoji52]niech szybko przychodzi !

Eveee jak sie czujesz ? [emoji4]

Nessi z sieci no co ty i przetrwało to tyle? Stworzeni [emoji39]

Czuję się bardzo dobrze, jakbym w ciąży nie była.[emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Nessi ta hahaha [emoji16]
Nooo na taki nick to chyba dużo chętnych było [emoji13]
A potem co spotkaliscie sie i od razu zaiskrzylo między Wami? [emoji4]

Kurcze mnie nigdy jajnik nie piekł ... Nie wiem co by ci poradzić [emoji52]niech szybko przychodzi !

Patrz wyżej :) edytowałam

Do góry