reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida miłej i spokojnej pracy.
Nati takiej to dobrze [emoji2], to się nie przejmuj będzie wszystko dobrze [emoji4]. Ja od rano zbieram się do malowania ścian, a jakoś mi się nie chce [emoji6]. Boli mnie przez ten cholerny @ brzuch i kręci mi się w głowie.
Maatgaretkaa witam Cię i trzymam &&&&.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patuniax- o współczuje ból brzucha , nie dziwie się że Ci jest cieżko zebrać się do malowania

Maargaretkaa- może kup sobie jak by Ci się chciało testy owulacyjne one określa Ci termin owulacji

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie testy też pokazywały ładnie zbliżającą się owulacje, ale już ich więcej robić nie będę :) chcemy się kochać bez względu na kreski i temperatury. Zmeczylismy się tym staraniem i planowaniem...

Patunia mój S nie dał mi wałka nawet potrzymać, bo stwierdził, że sam zrobi to lepiej i nie będzie musiał poprawiać. A tak się napaliłam ;)

Agnesis my też zmęczyliśmy się tym staraniem, kiedy i co. Ja już nie będę się mierzyła jak wyjdzie to wyjdzie będzie fasolka.
Ja z malowaniem mam tak że do poniedziałku mam sama malować, bo A pojechał do Warszawy i mam sama malować, a w poniedziałek On sam będzie robił, a ja mam "niby odpocząć" ciekawe jak to on wymyślił [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Się zbuntowaly dziewczyny ;)
Ja jak dostałam @ powiedziałam piękne słowa, "pie*dole to" i wszystko w kosz. Zostawiłam nasze witaminy, bo to mi nie szkodzi póki co na głowę ;)

Będę się martwić jak dostanę wypowiedzenie w pracy.
Teraz mam to wszystko w doopie. Chce się zrelaksować.

Hej[emoji4]

Melduję się po wizycie. Już wiem czemu mój brzuch taki duży[emoji12] otóż maly rośnie jak szalony i w 24w1d ma już 841g. Tak poza tym to wszystko dobrze
Szyjka się trzyma ale mam dużo odpoczywać... No i znowu muszę pół apteki wykupić[emoji12]

reklama
ja chyba nie potrafiłam robić testów owu, nigdy nie wiedziałam, czy jest pozytywny czy nie... Ale z termometrem się nie rozstaje :yes:

Do góry