reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum- mam nadzieje ze korzystasz z tego ze masz mokro w majtach :-D hehe

Anula- czaruje czaruje , fajnie ze na NFZ świnka niech zbiera na wózek :-)

Artemida- ja nie mam PCO ale tez zdążały mi się cykle bez ow jak się starałam o Nadie , a potem ow przychodzi z podwójna siłą . Mi od stycznia działał tylko lewy jajnik i dupa , a w czerwcu obudził się prawy tylko ze w czerwcu zamiast ow mieć 13/14dc to miałam 15/16 ale na monitoringu nie było dużego pęcherzyka tylko sporo małych i @ przyszła , a w lipcu tez ow z prawego i proszę jak się obudził 12/13dc ow i wystarczyło , a lewy jajnik spij dalej hehe , trzymam &&&& zeby i twoje się budziły

Ja popijam kawkę na balkonie dziś mój 5tc i 1d brak nie miłych objawów , wszystko mi ładnie pachnie i pewnie przytyje ze 30kg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi coś bym napisała, ale nie wiem co. Haha. Nie chce mi się żalić, że stres w pracy, że remont się przeciąga, że ciągle czasu brak żeby wszystko ogarnąć... poczekam aż mi przejdzie :p
Mogę się zdobyć na krótkie zdania :laugh2:

Nessi coś bym napisała, ale nie wiem co. Haha. Nie chce mi się żalić, że stres w pracy, że remont się przeciąga, że ciągle czasu brak żeby wszystko ogarnąć... poczekam aż mi przejdzie :p
Mogę się zdobyć na krótkie zdania :laugh2:

To tak jak ja [emoji23] Podczytuje srednio 5-6 razy dziennie ale zeby cos napisac to ni hu..... A do tego jeszcze przede mna pewnie dlugi miesiac czekania na okres i dopiero starania [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati będzie dobrze zobaczysz, a później się nam pochwalisz [emoji4] trzymam &&&&
A ja dostałam dzisiaj @ jak na złość jak remont robię ... [emoji19]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry