reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
karolina tak do Ciebie [emoji4]
Napisz coś o sobie czy masz dzieci , gdzie mieszkasz itp [emoji6]

AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Bum- ja jeszcze nie jestem jak zobaczę dwie kreski a nie cień i beta wyjdzie to będę , a Ty tez się doczekasz u Ciebie jest to że masz taki długi cykl , a ja słyszałam ze jak sie ma taki długi to mogą być dwie ow
Pozdrawiam z pracy teraz przerwa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

karolina tak do Ciebie [emoji4]
Napisz coś o sobie czy masz dzieci , gdzie mieszkasz itp [emoji6]

Już odpisuję - dzieci jeszcze nie mam. Wcześniej jakoś nie czułam potrzeby posiadania dziecka, bo sama czułam się jak dziecko. Teraz trochę moje podejście się zmieniło, sytuacja życiowa się wyprostowała, więc powoli jestem gotowa wziąć na siebie taki obowiązek i odpowiedzialność.
Od kilku lat mieszkam w Łodzi, chociaż zupełnie tego nie planowałam. Na co dzień zajmuję się projektowaniem ogrodów i biżuterii. Zamierzam też iść na kolejne studia, ale to może za jakiś czas, teraz skupiam się na urządzaniu nowego mieszkania i to zajmuje większość mojego czasu. :)

Dzisiaj byłam na usg prywatnie, bo za tydzień mam wizytę u gin i wypadałoby mieć jakieś badanie. Oto kropek 6.5 mm z bijącym serduszkiem. [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
1469035097370.jpg

Załączniki

• 1469035097370.jpg
    1469035097370.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 214
Evee ale super;) a co z tym o co się martwił lekarz że mówił że przed 10 tyg usg?
Bum jak samopoczucie? Już lepiej?

U nas cały dzień spokojny ;) na dworzu na spacerach. @ dalej brak więc grzecznie czekam ;)

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co... Widać było jedno serduszko. Co prawda to jest jeszcze jest maleństwo i daleko się schowało, ale widać było jak bije. Lekarz też widział coś jeszcze, ale nie wiedział czy to jakiś krwiaczek czy co. Mówił, żeby iść do lekarza jeszcze przed 10 tc. Mi tam jedno wystarczy, aby zdrowe!! Chociaż nie ukrywam, że byłabym przeszczęśliwa, gdyby były bliźniaki. :D
Evee chodziło mi o ten post ;)

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry