karolina2256
Początkująca w BB
Karolina a ty starająca się o dziecko? [emoji6]
Jeśli to było do mnie, to tak, zaczynamy starania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolina a ty starająca się o dziecko? [emoji6]
karolina tak do Ciebie [emoji4]
Napisz coś o sobie czy masz dzieci , gdzie mieszkasz itp [emoji6]
Nie rozumiem pytania? [emoji12]Evee ale supera co z tym o co się martwił lekarz że mówił że przed 10 tyg usg?
Bum jak samopoczucie? Już lepiej?
U nas cały dzień spokojnyna dworzu na spacerach. @ dalej brak więc grzecznie czekam
![]()
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Evee chodziło mi o ten postWiesz co... Widać było jedno serduszko. Co prawda to jest jeszcze jest maleństwo i daleko się schowało, ale widać było jak bije. Lekarz też widział coś jeszcze, ale nie wiedział czy to jakiś krwiaczek czy co. Mówił, żeby iść do lekarza jeszcze przed 10 tc. Mi tam jedno wystarczy, aby zdrowe!! Chociaż nie ukrywam, że byłabym przeszczęśliwa, gdyby były bliźniaki.![]()
Aaa bo tamto usg było na ip, więc nawet zdjęcia nie dostałam. Teraz mam zdjęcie i to będzie już do dokumentacji. [emoji4]