reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karolina a ty starająca się o dziecko? [emoji6]

Nati kurcze , moze jednak trzymam kciuki by to bylo to ! [emoji4]
U mnie zapewne w 28dc będzie , a jestem nie wiem moze 15 na razie nie kontroluje tego , ten cykl jest taki na luzie [emoji16]

Zuzkon no przykro mi , ale dopóki @ nie ma jest nadzieja [emoji6]

AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

reklama
Dziewczyny, piękne macie te psiaki! Niestety my nie mamy żadnego zwierzęcia. Marzy nam się pies, ale nie możemy sobie pozwolić. Za dużo pracujemy, zbyt często wyjeżdżamy. To byłby brak odpowiedzialności z naszej strony.

Nati, trzymam kciuki! Oby to było to! &&&&&

U mnie w pracy kocioł. Zastępuję koleżankę, która złamała palec prawej ręki, a i swojej roboty mam dużo... No ale damy radę.[emoji4]

Hej
Evee- ja tez bym chciała psiaka ale my dopiero jak będziemy w domu mieszkać teraz mieszkamy jeszcze w bloku .

Ja już kawka i zmykam do pracy, test zrobiłam i cień cienia jest nadal cieniem cienia a powinien już ciemnieć wiec chyba nic z tego , co prawda mam rożne test dziś rano test pink z rossmana i novutest tez z rossmana no obu cień cienia , zrobię jeszcze jutro , jak się cień cienia utrzyma to pójdę w piątek na betę .
Miłego dnia dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati chyba najlepiej zrobić bete, ale z drugiej strony aż tyle testów nie może fałszywie pokazywać czegokolwiek. Będę trzymać kciuki. Ja dobijam kawę i lecę z psem ;)

U mnie dziś dopiero 5dpo, ale starym zwyczajem zaczynam sobie wkręcać, a to mnie jajnik zakluje, a to pierś zaboli, maskara. Na głowę mi padło ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Agnesis nie padło Ci na głowę, tylko bardzo chcesz być w ciąży i non stop o tym myślisz, a to na psychice już siada.
A mnie jajniki chyba, bo nie wiem bo cały brzuch mnie boli, a nic takiego nie jadłam wczoraj żeby mnie bolał brzuch, chyba mam już urojenia [emoji6]

Życzę wam dziewczyny miłego dnia
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam dzisiaj humor minus 100 ...
Tyle co osob w ciąży , same nowiny a u nas doopa [emoji17]

To tak jak ja. Jestem na marcowkach, wszystkie juz widzialy serduszka oprocz mnie ? Musze powtorzyc bete czy dobrze przyrasta i w pt wizyta [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol ale ty jesteś w ciąży i musisz mieć nadzieje , ze jest ok.

Do góry