reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati trzymam kciuki by ciemniala , ja tam widzę kreseczke [emoji8]
Idz na betke i daj znać !

Agnesis na którą wizyta ?

A my w lesie na grzybach z tesciem hahaha ale grzybów zeroooo [emoji16]
Zaro jagody jem i siedze w krzakach i pisze haha [emoji14]
1469081469143.jpg
1469081498298.jpg

AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Załączniki

• 1469081469143.jpg
    1469081469143.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 266
  • 1469081498298.jpg
    1469081498298.jpg
    87,3 KB · Wyświetleń: 286
reklama
Bum na 15:20 chyba ;) muszę zadzwonić i się upewnić :p

My w weekend chyba do lasu pojedziemy, podobno grzybki są, zobaczymy :)

Nati trzymam kciuki by ciemniala , ja tam widzę kreseczke [emoji8]
Idz na betke i daj znać !

Agnesis na którą wizyta ?

A my w lesie na grzybach z tesciem hahaha ale grzybów zeroooo [emoji16]
Zaro jagody jem i siedze w krzakach i pisze haha [emoji14]
Zobacz załącznik 763640Zobacz załącznik 763641

AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]
Ja nie lubię chodzić do lasu i zbierać grzybów. :p Ostatnio mąż mi borówek przyniósł to się najdłam.

BUM, proszę o zmiany w kalendarzyku :D 22.07. nie podglądamy bejbika, bo wczoraj było podglądanie. 27.07 mam wizytę u gin, ale bez usg, prywatnie i 2.08. wizyta u gin bez usg, na NFZ. :) do endo jutro idę.

Pecherzyk podzielil sie na 2. Ale zywotny jest tylko jeden. Powiedzial ze raczej nic z tego nie bedzie. Jak beta bedzie dobra i przestane krwawic to w pon mam przyjsc na kontrole a jak bede krwawic ze skrzepami to sama sie oczyszcze i za tydzien na kontrole czy wszystko sie wyczyscilo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum- ja tam widzę dwa grzyby w koszyczku :) zjadła bym takie leśne borówki :-)

Dżoł- przykro mi ale wiesz cuda się zdążają i może zarodek się utrzyma

Jutro idę na będę i popołudniu wyniki tylko w pracy będę

Miłego popołudnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beta z wczoraj 503 ( w pon. 1235). Jak lekarz robil usg to powiedzial zebym mu przypomniala ktory to tydzien a ja ze 6. A on na to ze napewno nie bo teraz od podzialu to sie liczy na nowo. [emoji15][emoji15] nic juz nie rozumiem [emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej[emoji4]

U Was też w końcu Lato zawitalo???[emoji1]

Dzol, z tego co widzę to beta spadła i obawiam się ze to nie jest dobra wiadomość. Nie wiem co myśleć. Trzymam kciuki żeby jednak wszystko było ok.

reklama
Beta z wczoraj 503 ( w pon. 1235). Jak lekarz robil usg to powiedzial zebym mu przypomniala ktory to tydzien a ja ze 6. A on na to ze napewno nie bo teraz od podzialu to sie liczy na nowo. [emoji15][emoji15] nic juz nie rozumiem [emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A na USG widać zarodek, pecherzyk żółtkowy, serce? Czy co widać?
Chyba czytałam, że beta może spaść w ciąży mnogiej jak jeden z zarodek obumiera.

Do góry