reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patunia oj zdziwilabys się , z moją mamy od szczeniaka problemy i jak z jednego wychodzimy pojawia się następny , ale też bym cholery nie oddała za nic , boje się z nią trochę tych wakacji , ale musimy dać rafę [emoji6]
Moja latara [emoji190]
1468870504038.jpg

AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 22.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
KRUCZYCA 23.07 - prenatalne [emoji169]
NATI 27.07 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 29.07 - wizyta u ginekologa [emoji170]
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji172]
KRUCZYCA 02.08 - wizyta u ginekologa [emoji171]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Załączniki

• 1468870504038.jpg
    1468870504038.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 205
reklama
Ogólnie to chyba ma coś z husky w wyglądzie, bo wet też od razu stwierdził, że jak husky, bo kolory mają różne w rasie.

Ale ona potrafi skakać nad płotem, przekopac się pod płotem, kiedyś powyrywala druty z klatki kenelowskiej, drzwi w piwnicy zjadła i to dwie pary do połowy... masakra ale i tak ja kochają wszyscy :)

164122e1106d9e39gen.jpg

228c734059527fcfgen.jpg

Agnesis mi tam twoj psiak zalatyje wilczakiem czechoslowackim , zerknij sobie w goglacza [emoji41]
I jakby pomieszac ją bo to suczka tak? Z onkiem to raczej by wyszło coś takiego [emoji6]
Malamuty , husky mają całkiem inną budowę [emoji4]
Tak czy siak rasowy nie jest , ale jest piękny [emoji7]

Aaa o kenelu nie gadaj moją 2 miesiące uczylismy do niej wchodzić , a teraz nawet wyjść czasem nie chce jak śpi na spacer , zakochana po uszy [emoji16]

Patunia twoje to gryzonie hihi [emoji13]
Ale słodkie [emoji4]

Bum moje to prawdziwe gryzonie, bo jak wracam po pracy do domu, nie ważne że babcia cały dzień w domu to ta mniejsza wszystkie buty wyniesie gdzieś do pokoi, a ten większy na wszystko sika.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Patunia haha no cóż , psoca lobuzy małe [emoji2]
Choć minki mają niewinne [emoji16]

Bum tak, wiem że do wilczka podobna, tylko moja zaganiac zwierząt by nie mogła, bo by je wszystkie zjadła. Ona strasznie poluje. Dzięki Bogu sarny są szybsze od niej, bo w lesie to gania jak głupia. Szalona jest ogólnie. Przebiegniesz z nią 10km, ona dalej chce biegać, przejedziesz 30 na rowerze, padniesz a ona biega wokół i merda ogonem. Nie da się jej zmęczyć ;)
Na szczęście w domu nie sika, nie niszczy i leży grzecznie jak wszyscy są zajęci ;)
Rasowa nie jest, mamy ja z przypadku. Miał być labrador, a mój chłop gdzieś znalazł, "że takie ładne bidulki malutkie domu szukają" i taka bidulka teraz rządzi, a malutka to niepamiętam kiedy byla :D

Zrobiłam ten krem z kalafiora i oczywiście musiała zjeść. Teraz jestem jak bańka wstanka, niedobrze mi już od tego żarcia dziś :/

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry
Ja już pije kawkę i zaraz uciekam do pracy .
Ale macie śliczne te psiaki , ja też miałam takiego mieszanica labradora z czymś :) był wysokości labradora , czarny no i kochany ale niestety musieliśmy go uśpić jak miał 10 lat dostał paraliżu nóg , aż mi się płakać chce jak o tym myśle nawet teraz po tylu latach , a minęło z 6 lat .
Oki miłego dnia dziewczyny i oby ta pogoda się nam poprawiła , bo ja chodzę nieprzytomna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry