reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum nie no ja żartuje, mój wie, że ma się faszerowac witaminkami i że ja muszę iść do lekarza, ale ciągle mówi, że odkladanie z cyklu na cykl nie ma sensu, jak będzie to będzie, a jak na nie być to i tak nie będzie.
Oj tam zobaczymy ;)

Może się gdzieś schował jak się boi? Mojej kuzynce jak wypadł to całą noc był pod balkonami w kącie cicho siedział, a jak ją usłyszał to dopiero zaczął miauczec ;) albo wlazł na drzewo i nie chce zejść :)

reklama
Czyżby się forum ogarnelo i można wrócić? Tylko mi tak aplikacja szaleje?
Co tam dziewczyny u Was? Mam trochę do nadrobienia... U nas wszystko ok jutro wizyta u gina, będzie 10t4dc i będę tez dzwonić umówić się za jakieś 2 tyg na prenetalne. Czuć się wcale nie czuje. Czekam na koniec lata.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee mocne kiciuki , daj szybko znać !

Agnesis no dokładnie jak będzie miała być to nic ją nie przegoni ;)

Kruczyca a mi apka tez szaleje nieziemsko...
Na pewno upaly daja w kosc co ?
O której jutro wizyta ?

Kot sie znalazl , sasiadka o 3 w nocy mi go przyniosla bo cos jej miauczalo patrzy a to kot , wredne babsko nie mialo co zmyslec , od innej sie dowiedzialam, ze jak spadl to go szybko do domu zaniosla...
Ludzie serio maja tupet.
Dzisiaj cala sienia normalnie wstrząsnęłam :D
Ludzie są bezczelni , jeszcze nam laterke dala a ten u niej w domu byl...

Na poprawe humoru ze zlosci , P mi wzial nowy telefon i dopiero od rana weszlam do domu :)

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169][emoji777]
EVEEE 11.07 - USG tarczycy[emoji777]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Cześć dziewczynki, chciałam sie zapytać czy można się do Was dołączyć? Już długo staramy się o dzidzie i na innych wątkach na ktorych pisałam już prawie wszystkie pozachodziły i troche sie opustoszyło. Szukam wsparcia dalej :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Cassiah jasne , ze mozesz ;)
Napisz cos o sobie :)

EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169][emoji777]
EVEEE 11.07 - USG tarczycy[emoji777]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 22.07 - endokrynolog
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]
KAROLA 03.08 - podglądamy bejbika [emoji169]

Bum no było ładnie sasiadce podziękować durne babsko... Jutro wizyta na szczęście o 12.45 nie będę musiała czekać jeszcze całego dnia. Wstane pokrece się pójdę do laboratorium po wydruki wyników i pojade. Mam nadzieję że będzie lać, no dziś o12 była masakra, trochę boję się jechać sama w samo południe jeszcze dusznym autobusem no ale jakoś muszę dać radę.
Kasia nie pytaj tylko dolaczaj :) dziewczyny super są :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie :) Mam na imie Kasia, mam 29 lat, jestem z Warszawy ale obecnie mieszkam w Chorwacji. O dziecko staramy sie od stycznia zeszlego roku, pomijajac kilka cykli, w sumie teraz 17 cykl staran (07.08 termin @). Narazie nie zdiagnozowano u nas przyczyny, wszystkie dotychczasowe badania dobre, wrecz świetne. Niedlugo bede miala usuwanego polipa macicy, moze on jest przyczyna, licze na to. Jest mi juz bardzo ciezko ale nie trace nadziei :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry